Hol, és hogyan ismerkedtedtek meg a párotokkal/házastársatokkal? Volt valami kínos vagy kellemes eset az első találkozótokon, amire szívesen emlékeztek?
egy szerencsétlen örök szűzfa.sz csoporttársam elvitt egy sörözésre, h ott lesz egy régi gimis haverja, menjek jó lesz, jó arc a gyerek.
nos, az Astorián a Burger kingben találkoztunk először :D már mikor belépett megakadt rajta a szemem, hogy magas, nagy, fekete, és szekszi. mmint a kabátja meg a haja volt fekete :D
aztán elmentünk sörözni, a sör megette hatását, mi pedig egymást szájában ragadtunk :D
azóta együtt, ennek már 3 éve :D kb egy hónap után összeköltöztünk. ha a sors is úgy akarja, akkor az elkövetkezendő 50 évben ez nem fog változni. :D
kínos? hát, mikor az említett haver visszajött a mosdóból és meglátta, h milyen erkölcstelenségeket művelünk, sztem a padlóról szedte össze az állát :D
Nálunk eleve zűrösen kezdődött, mert én a haverjának voltam a barátnője...szóval minden ezzel járó bonyodalmat átéltünk, a tortára a hab akkor került rá, mikor kiderült, hogy a legjobb barátnőm hetek óta szerelmes volt belé (mármint a páromba---szerencsére 3 hónap után rendeződött a kapcsolatunk a barátnőmmel).
Emlékszem első randin megkérdezte, hogy akkor most hogyan tovább? (Az előtt 2 héttel szakítottam a haverjával)
Erre én azt válaszoltam: "Nem tudom". Mire Ő: "Nem tudod vagy nem akarod tudni". Mire bénán csak annyit tudtam felelni "Nem tudom, hogy akarom-e tudni":))) (azóta is emlegeti a drága:D)
Az idő viszont minket igazol, 3,5 éve vagyunk együtt. Jövőben költözünk össze:)
Interneten ismerkedtunk meg. 2 evig csak leveleztunk, kameran lattuk egymast es telefonon beszeltunk. Mivel kulfoldi volt ,ezert az elso randira en utaztam el 1500 km re 2 ev utan taliztunk vegre :)))
Egy eve vagyunk egyutt, egyutt es elunk, boldogok vagyunk.. ugy erzem,hogy o az igazi
SMS randis találkozás volt. Megbeszéltük, hogy Tatabányánál a McDonaldsnál találkozunk. Baleset miatt a kijáró le volt zárva, késtem fél órát.
Megérkeztem, kiszálltam, odajött, meghívott hamburgerezni, de olyan zavarban volt, hogy 3x rendelt és az összes kaját ő ette meg.
Mondtam: akkor gyújtsunk rá. Mire ő: jó, de öngyújtó a kocsiba. Parkoló, autók, azt mondja: zöld Opel. Elindulok egy igen randa zöld autó felé, de visszahúzott: ott, az a terepjáró az! Apám, megláttam a kocsi kerekeit, és tudtam, hogy ő kell nekem. Ennek már 8 éve, azóta ő vett magának másik autót,a zöld szépség pedig az enyém lett.
először a buszon akadt meg rajta a szemem,de nem tudtam kideriteni ki ő.
Egyetemen csoporttársakkal mindig láttunk egy tuningolt régi keleti kocsit,röhögtünk is,hogy ki az a ...,aki ennyire feltűnési viszketegségben szenved.
Chaten rámakadt egy pasi,sosem priviztem,akkor mégis valamiért,fárasztó éjjeli meló után.Rábeszélt egy esti találkára.
Nagyon röhögtem amikor befordult a tuningolt csoda...majdnem ott hagyott mikor elmondtam a véleményem a járgányról:D
de nem tántoritotta el a beszólogatásom,lassan 4 éve jól viseli:)
Netes randi, megérkezett egy kisbusszal, annak a hátuljában éppen lufivirágot hajtogatott nekem (előző nap volt a születésnapom). A kocsi kétes tisztaságú volt, de oda se neki...
Beültünk egy étterembe, ahol végig vigyorgott. Szentül meg voltam győződve róla, hogy szed valamit, mert nincs ember, akinek két órán keresztül nem fáradnak el az arcizmai :)
A randi vége felé már nagyon rá szerettem volna gyújtani, de nem tudtam, hogy dohányzik-e. Félve megkérdeztem, hogy zavarná-e, ha rágyújtanék. Ő elvörösödött és kérdezte, hogy ha kérhet egy szálat, nem baj. Mint kiderült, egyikünk se merte bevallani, hogy dohányzik, ő nem is hozott magával.
Második randin (ekkor már tudta, hogy rövidlátó vagyok, de nem hordok szemüveget) éjjel elvitt egy kilátóra és mutatta a fényeket. Én hunyorogva néztem és megkérdeztem, hogy "az a paca ott?". Akkor esett le neki, hogy nem sok értelme volt engem oda felvinni :)
Később, már feljött hozzám - ezzel eléggé egyértelmű szándékom volt - de 8 órán át csak beszélgettünk, egyáltalán nem próbálkozott. Ekkor már azon morfondíroztam, hogy egy barátságos meleg fickóval találkozgatnék..? Az ajtóban hihetetlenül zavarban volt, a cipője orrát nézve elmakogta, hogy ha esetleg én...úgy gondolom....ő nem tudja, hogy mit akarok...de lehetünk barátok is, ha úgy gondolom.... mert nagyon bír...és...öö...vagy...ha esetleg..netán....mi...én...izé...
Itt meguntam és megcsókoltam, majd azzal a lendülettel kitoltam az ajtón. A zajokból ítélve pár percig még ácsoroghatott az ajtó előtt.
Szóval bénáztunk, amit csak lehetett, de a következő randi már teljes volt, azóta a férjem :)
Szórakozóhelyen. Én álltam és csak néztem. Mutattam a barátnőmnek, hogy "nézd azt az embert! Nagyon bejön!"
Erre a barátnőm: "Neeee márrr!! Hagyjad!!!! Gondoltam, hogy a legfurább fazont nézed ki magadnak..."
Majd eltelt X hónap (ez idő alatt vége lett a kapcsolatomnak). Majd ismét szórakozóhelyen voltam. Tesómmal. Mondom neki: "Andi! Nem adok 10 percet se és ide fog jön az a faszi!" Erre a tesóm: "Neeeee már?!?! Hülye vagy?!?!"
Majd odajött. S azóta boldogan együtt vagyunk, amíg meg nem halunk. :)
Hali! én még együtt voltam exemel mikor a mostani párommal megismerekedtem, akkor még csak barátok voltunk. exel 2008tavaszán mentünk szét. jelenlegi párommal meg 2008oktobere óta alkotunk egy párt. jövöre esküvö:)
am buszsöför és azon a vonalon dolgozik, amerre én lakok, és sokat jöttem-mentem vele. elöször csak a buszon váltotunk 1-2szót. majd mikor már egyedül voltam egyretöbbet taliztunk buszon kivül is. az egyik találkán sétálgatunk egy parkban, leültünk és elcsantant az első csók.:) /ez volt 2008 oktoberében/
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!