Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a legelső emléketek amire...

Mi a legelső emléketek amire emlékeztek? Mennyi idősek voltatok akkor?

Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 11:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem az, hogy anyu rám szól, hogy ne ugráljak a hasán.

Ekkor volt öcsémmel terhes, úgyhogy kb. 3 éves lehettem. :)

20/l

2012. jún. 14. 11:44
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kicsi lehettem, max 2 éves.Egy csörgővel játszottam, emlékszem, a szoba melyik részén feküdtem, emlékszem a kis babaing színére, mintájára is,a mi rajtam volt, mert azokat vettem nagyon szemügyre és volt egy virágmintás fülű rózsaszín nyuszim is, azt is nézegettem.
2012. jún. 14. 11:47
 3/22 gabó16 válasza:
100%
Én 3-éves voltam mikor ki vették a mandulámat, de mai napig emlékszem rá, és bezártak az oviba és egy seprűvel kitörtem az ablakot, és akkor már kerestek, és értem is jöttek, szintén 3-éves voltam, sőt, amikor ideköltöztünk, akkor én 2-éves voltam, és emlékszem hogy az udvarunkon állt egy nagy diófa,ezt anyuék nem mondták soha, hogy régen volt egy diófánk,még ők is meglepődtek, honnan tudom. Képzeld olyat is hallottam már, hogy emlékszik valaki a születésére is!!!
2012. jún. 14. 11:49
 4/22 anonim válasza:
100%
Ovódás voltam, kiscsoportos. Szünet után vissza mentünk, és eltűnt a szandálom egyik darabja :(
2012. jún. 14. 11:53
 5/22 A kérdező kommentje:
Olyat én is hallottam, hogy a születésre is emlékeznek, ez elég érdekes! Az én első emlékem még 1 éves korom körül volt, ültem a kiságyban, és emlékszem a másik szobában ágyban fekvő nagyapámra, aki másfél éves koromban halt meg.
2012. jún. 14. 12:02
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Anyáék szerint 1,5 éves voltam..csodálkoztak is hogy emlékezhetek erre, főleg ilyen tisztán. Én azt hittem sokkal nagyobb voltam, de végülis jogos, rácsos ágyam volt.

Egyszer kórházba kerültem, infúzióztak is, és anyáék is csak nagyon ritkán jöhettek be. Viszont volt ugyanebben a szobában egy másik gyerek is, akihez bejárt az anyja. Vörös, göndör hajú, vékony nő volt és nem volt szimpatikus, mert sokszor bejött a gyerekéhez egy nap, de mindig más ruhában és ez nem tetszett. Akkor kaptam anyáéktól egy coccolino macit. :) Apa úgy emlékezett, hogy azt már otthon kaptam, én meg váltig állítottam, hogy bent a kórházban. Aztán anya engem igazolt. Fura hogy ennyire emlékszem. Biztos megrázó volt számomra, hogy alig láthattam anyáékat. Nekik is nagyon rossz volt.

2012. jún. 14. 12:02
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
3-4 éves lehettem, apám sörébe nyaltam bele éppen. Emlékszem, hogy nagyon nem ízlett. Nem tudom pontosan hány éves lehettem, de apám 4 éves koromban hagyott el minket (szerencsére).
2012. jún. 14. 12:03
 8/22 A kérdező kommentje:
Ovis koromból sokmindenre emlékszem, de az ragadt meg bennem a legjobban, mikor mentek ki az orosz csapatok, általában kora délután amikor aludnunk kellett.
2012. jún. 14. 12:06
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Én emlékszem egy olyanra, mikor Anyukám épp pelenkázott engem. De nem emlékszik meddig kellett pelenkázzon, ezért nem tudom megmondani, mennyi idős lehettem. :)

Meg egy olyanra is emlékszem, hogy a teraszunkon ültem a babakocsiban és próbáltam kicsatolni magam. De nem ment. :(

2012. jún. 14. 12:12
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Kb egy éves lehettem, amikorról van az első emlékem: panel erkélyén állok, kapaszkodok a rácsba és veszettül nézem a buszt az úton. Emlékszem a lécek formájára, a busz színére, meg az egész szitura.

Másik emlékem kb másfél évesen az első mondatom: "Apa nincs itthon?" - anyámtól kérdeztem, aki épp mosogatott, majd döbbenetében össze is tört egy poharat, mert előtte csak szótagokat mondtam, aztán hirtelen váltottam a mondatokra.

2012. jún. 14. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!