Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Neked mi a véleményed az...

Neked mi a véleményed az ilyen támadásokról?

Figyelt kérdés

[link]

Engem az ilyenek annyira felháborítanak,hogy az leírhatatlan!!

Teljesen sokkol az is,hogy nézem hát még ha velem történne...én legszívesebben egyesével keresném fel a támadó fiatalembereket és mindenek golyót eresztenék a fejébe lelkifurdalás nélkül.

Nem vagyok egy olyan ember aki mindenen megbotránkozik, engem az sem sokkol le ha a fényes nappal egy leszámolás miatt kinyírnak egy tagot, vagy az ilyen családirtók mint a kulcsi eset, igazából ezek sem érintenek meg, de ez amit itt látunk 5 az 1 ellen....leírhatatlanul felháborít!

Ti hogy vagytok ezzel?Mi lenne ha egy családtagoddal vagy veled történne meg?!

2012. jún. 7. 23:02
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Kedves előző! Ez - szinte már fizikai értelemben - törvényszerű folyamat eredményeként fog bekövetkezni. A fordulópont egy - vagy mennyiségi, vagy minőségi - határ elérése lesz.

Mennyiségi határon a következőt értem: az élet- és vagyonellenes cigány bűnözés ma már veszélyessé, többségiek részére hovatovább élhetetlenné teszi Borsod-Abaúj-Zemplén, Nógrád, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Tolna és Baranya megyét, de Somogyban, Szabolcs-Szatmárban is nehéz a helyzet. Budapest egyes részei sokban hasonlóak. Ha ez a tendencia átterjed az egész országra, várható lesz a robbanás. (Márpedig szinte törvényszerű, hogy át fog terjedni. Az ország gazdasági ereje folyamatosan csökken: eljön a pillanat, amikor a cigány tömegek segélyekkel való eltartására egyszerűen NEM JUT pénz. A segély-csapok elzárásakor a cigányok az ország egész területén a magyarok javainak erőszakos elvételével "kívánják" majd pótolni a kimaradt forrásokat. Törvényszerű, hogy a megtámadottak védekezni fognak.)

Minőségi határ: az lehet, amikor a cigánybűnözés jól ismert formái (főként rablások és emberölések) felütik a fejüket a budapesti politikai és értelmiségi "elit" által lakott kerületekben (I., II., XII., V.,) is. Nem elszórt esetek formájában, hanem kb. úgy, mint a máris erősen sújtott vidéki területeken. Abban a pillanatban, amikor egy-egy - önmagát "véleményformálónak", és körei által akként el is ismert - humán értelmiségi vagy politikus hozzátartozója lesz az áldozat, a cigánybűnözés kezelése - Brüsszel tiltakozása ellenére - megváltozik.

2012. jún. 8. 16:04
 32/33 anonim ***** válasza:
Jav.: "véleményformálónak" TARTÓ
2012. jún. 8. 16:06
 33/33 anonim válasza:

Velem és 3 haverommal 1x , nem is olyan régen történt, kb 1,5 hónapja, hogy hajnalban mentünk az éjszakai túráról a nagymarosi vonatállomáshoz, mikor előttünk termett 3 dakota. Kérdezgettek, mi normálisan válaszoltunk, majd ütni kezdtek, mindenkit, bár én megvédtem magamat. Ezeknek nem az értékeink kellettek, hanem össze akartak verni. Elég durván (ököllel) ütöttek, és közbe ordítottak, hogy "szopatol??? szopatoltok? mi gáci magyajok, szopatoltok??? a k**va anyjátokat", és bimm-bumm. Majd jött az elv, hogy szégyen a futás, de hasznos, 3-an elfutottunk, de az egyiket bekerítették, de valahogy megpattant....de utolérték, lefogták és izomból orrba verték. Szét tört az orr csontja. Elvitték a telefonját, mibe a sim-kártya is benne volt. De a másikat nem, plusz egy napszemüveget is.

mi 3-an elfutottunk, de engem is üldözőbe vett egy kis elb@szott életű, csak, hogy én régóta edzek (minden nap futok minimum 1 órát) és megpattantam. Azért jól bírta az iramot a kis nyomoronc kreolbőrű. Kifutottunk a főútig a 2 haverommal, ekkor a dzsipó nem volt már velünk. Kihívtam a rendőröket, és elkezdtük a zsarukkal keresni a 3. haveromat, akinek az orra széttört. Közben találtunk egy másik összevert embert, akinek a kezein a bütykökből jött a vér elég durván...és ütés és rúgás nyomok voltak a felsőtestén...ráadásul a pólóját letépték. Mint kiderült utólag, hogy ugyan az a társaság tette. Megtaláltuk az egyik támadót, de a zsaru elengedte...ez hiba volt.

Meglett a srác, akinek törött az orra, és magának kihívta a mentőket a másik sim nélküli telefonjáról. Kórházban 2 órát töltöttünk, majd mentünk a rendőrségre.

Most ott tart az ügy, hogy mind a 4-en tettünk már tanu vallomást és idézést, és jövő héten jön a szembesítés. Mivel mind a 4-en felismertük az első számú támadót. Ha élőben is az, aki fotóról, akkor bizony megy előzetesbe. Remélem kifaggatják ezt a nyomit, és elmondja a másik két fa$z nevét is, és elkapják őket.

Bár ezeket szenvedni kéne hagyni. Hasbalőni és nagyni, hogy szenvedjenek. Vagy bekeményíteni és egy ütésért már 10 év börtönt adni, 10 év mindennapi veéresre veréssel. Na akkor itt nem lenn cigány bűnözés (ami abban a kupolás épületben levő emberkék szerint nincs, nem létezik olyan, csak a polgárok képzelődnek) az tuti.

Nem vagyok rasszista, vannak olyan cigány ismerőseim, akik előtt kalapot le, családja van, segít a szüleinek, van egy jó autója, Horvátországba jár nyaralni, nincs arany nyaklánca, Opel zafirája van, és egy lakása, aminek hitelét rendesen fizeti. Én jóba vagyok vele.

Tipp. Ha megütsz egy cigányt, akkor a rendőrségen az első kérdés az lesz, hogy ki ütött meg kit először. Ha viperát előkapod és meglegyinted, akkor hallani fogja a tikk-tikk-tikk-tikk, hangot, és odébb áll és békén hagy. Villamoson és olyan helyen, ahol sok van ezekből a késsel megyek neki, és odaad mindent....nem veszem elő sok nem magyar ember környékén az értékeimet. Ha kérdezi, hogy mennyi az idő, akkor rávágsz vmit, és kész.

U.I.: magán vélemény az utóbbi.

2012. jún. 29. 17:51
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!