Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Neked mi a véleményed az...

Neked mi a véleményed az ilyen támadásokról?

Figyelt kérdés

[link]

Engem az ilyenek annyira felháborítanak,hogy az leírhatatlan!!

Teljesen sokkol az is,hogy nézem hát még ha velem történne...én legszívesebben egyesével keresném fel a támadó fiatalembereket és mindenek golyót eresztenék a fejébe lelkifurdalás nélkül.

Nem vagyok egy olyan ember aki mindenen megbotránkozik, engem az sem sokkol le ha a fényes nappal egy leszámolás miatt kinyírnak egy tagot, vagy az ilyen családirtók mint a kulcsi eset, igazából ezek sem érintenek meg, de ez amit itt látunk 5 az 1 ellen....leírhatatlanul felháborít!

Ti hogy vagytok ezzel?Mi lenne ha egy családtagoddal vagy veled történne meg?!

2012. jún. 7. 23:02
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

A harcos aki ütött a rúgás után az bizony bokszoló volt mert látszott a mozgásán és az ütésein méghozzá balkezes így sajnos nem sok esély van arra,hogy bármit tehetsz...ütsz akkor megütötted a tesót üt a többi is, vagy rosszabb esetben a kés a hátadon jön majd ki mert úgy beleszúrják a hasadba.

Ezek a köcsög cigányok nem viccelnek, én nem akarok ítélkezni, de ez már tűrhetetlen!

2012. jún. 7. 23:27
 12/33 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom mi lenne, ha egy családtagommal történne, csak azt tudom, hogy vettem gázpisztolyt és magamnál fogom tartani. Legalább a taknya és könnye folyjon patakban az ilyen mocsoknak, ha véletlenül rám támad. Undorító népség! Hányok az ilyenektől! Felháborít!
2012. jún. 7. 23:28
 13/33 A kérdező kommentje:

Utolsó, én nem azt csinálok amit akarok?Csak te írhatsz oda ahová akarsz mi?!Aztán azért mert te nem veszed tudomásul az által megszűnnek az esetek?

Provokálásról meg ne beszéljünk mert azt éppen te teszed...

2012. jún. 7. 23:28
 14/33 anonim ***** válasza:
95%

Igazad van.. de egész egyszerűen annyira dühít az a sunyi pofájuk is irritál már... Nekem van egy női ismerősöm akit megerőszakoltak, az utcán. Semmi eredmény az ügyben...

25/F

2012. jún. 7. 23:29
 15/33 anonim ***** válasza:
96%

De az a gáz hogy az ember megsem védheti magát.Ha 5 kan cigány betör a házadba késekkel a kezükben,te meg lelövöd őket akkor mész a börtönbe.Az nem számít hogy halálra szurkáltak volna és megerőszakolták volna a feleségedet.Megse védheti magát az ember

Volt itt egy kérdés egy hasonló esettel kapcsolatban.A sztori az volt hogy ment 2 magyar srác.Nem tudom vagy 5 cigány rájuk támadt,az egyik magyar srácnál volt gázspray amit használt is így elkerülve a komolyabb sérüléseket vagy akár a halált is.Na és kit vettek őrizetbe azok a korrupt rendőrök?Hát igen a srácot aki megvédte magát és a barátját a cigók ellen!Na ennyit az igazságszolgáltatásról!

2012. jún. 7. 23:36
 16/33 anonim ***** válasza:
73%

Akik lepontoztak:

Remélem hogy a lepontozgatás közben rátok támad majd egy cigány banda na azt akkor majd megtudjátok hogy miről beszéltem :D

2012. jún. 7. 23:49
 17/33 anonim ***** válasza:
10%
...mert ebben az országban kizárólag cigánybűnözés van, ugye? Egyetlen magyar sincs a börtönben garázdaság, rablás, nemi erőszak, gyilkosság miatt, csakis cigányok? Jaj, ne játtszd már a felsőbbrendűt.
2012. jún. 7. 23:51
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

A magyarok között is vannak bűnözők de:

-A cigánybűnözés az jóval gyakoribb

-Nem elég hogy eltartjuk őket még meglopják és ölik a magyart?A helyükben igencsak meghúznám magam

Nem minden cigány ilyen,de a legtöbbjükre sajnos ez jellemző

2012. jún. 7. 23:54
 19/33 anonim ***** válasza:
én pont emiatt válogatom meg mit nézzek. jo megtanulni, melyik az a csatorna ha van lehetőség rá, melyik mivel foglakozik.
2012. jún. 8. 00:14
 20/33 anonim ***** válasza:
97%
Nekem az háborította fel rettenetesen a 18 éves fejem, amikor közlik, hogy nem szabad olyat mondani, hogy cigány bűnözés. De amikor megöltek 2-3 cigány családot, akkor azt persze felkapták, meg mindenhonnan az folyt, hogy jaj cigány elleni bűnözés. Most komolyan ez mi?! Mért azokat védik a törvények az ország meg minden akiknek inkább csak örülniük kéne hogy egyáltalán megtűrik őket a országban meg dolgozhatnak (jah ez a szó náluk kimerül a verésben és lopásban)? ÉS akkor most ez, na mondja nekem valaki azt, hogy nincs olyan, hogy cigány bűnözés. Nekem 3 feleakkora gyerek jött az utcán (sőt már a járdáról is lementem hogy elkerüljem őket), leköptek meg minden mondom ezek a kis porbaf*ngók mit képzelnek? Állítom kiraknánk innen őket, tizede lenne a bűnözés. Vagy teljesen meg is szűnne. Mi az hogy egy nemzet fülét farkát behúzza a saját országában? Engem lecsuknának 10 évre, ha megölnék egy cigányt, ha engem öl meg egy cigány meg még el is engednék, mert egyből támadás érné a bíróságot, hogy azért ítélték el mert cigány. Ez mekkora vicc. Biztos nem maradok ebben az országban, nem fogom őket se etetni, se a gyerekemet egy iskolába járatni az övéikkel
2012. jún. 8. 00:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!