Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Neked mi a véleményed az...

Neked mi a véleményed az ilyen támadásokról?

Figyelt kérdés

[link]

Engem az ilyenek annyira felháborítanak,hogy az leírhatatlan!!

Teljesen sokkol az is,hogy nézem hát még ha velem történne...én legszívesebben egyesével keresném fel a támadó fiatalembereket és mindenek golyót eresztenék a fejébe lelkifurdalás nélkül.

Nem vagyok egy olyan ember aki mindenen megbotránkozik, engem az sem sokkol le ha a fényes nappal egy leszámolás miatt kinyírnak egy tagot, vagy az ilyen családirtók mint a kulcsi eset, igazából ezek sem érintenek meg, de ez amit itt látunk 5 az 1 ellen....leírhatatlanul felháborít!

Ti hogy vagytok ezzel?Mi lenne ha egy családtagoddal vagy veled történne meg?!

2012. jún. 7. 23:02
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
37%
Nem nézek ilyesmit, nem idegesítem magam ilyenekkel. Most megnéztem, de minek?!
2012. jún. 7. 23:05
 2/33 anonim ***** válasza:
45%
Nem nézek híradót,nem nézek Tv-t,nem érdekelnek a hírek.Pontosan az ilyesmik miatt.
2012. jún. 7. 23:07
 3/33 anonim ***** válasza:
68%
Csak rá kell nézni a támadókra. Nem kell mondani semmit. Én nem golyót adnék nekik, hanem 5 éven át naponta megverném őket.
2012. jún. 7. 23:08
 4/33 anonim ***** válasza:
92%

Az ilyenek minden naposak csak nincsenek benne a hírekben,nem tudnának annyi papírt nyomtatni naponta hogy az összes ilyen eset benne szerepeljen amit ezek a mélyen "tisztelt" urak művelnek.

Kész ez így alakult ki mert tudják hogy a magyarok birkák és nem képesek összetartani ezért nincs is mitől tartaniuk,azt csinálhatnak amit akarnak amíg a törvény őket védi na és persze amíg a magyaroknak a mentalitása meg nem változik.Lefogadom ha lett volna ott 100 magyar akkor sem tettek volna semmit sem az 5 cigó ellen.De fordított felállásban más lenne a helyzet.Ennyit erről a "népről"

2012. jún. 7. 23:08
 5/33 A kérdező kommentje:

Jó aki nem nézi meg az ne is írjon azzal nincs miről beszélnem engem érdekel én megnézem erről érdekelnek vélemények nem pedig arról,hogy te nézed e a tv-t vagy sem.

Ez igen is bárkivel megtörténhet és azért mert nem veszel róla tudomást még téged is érhet meglepetés, és ugyan senkin sem segít a vélemény nyilvánításunk, de én kíváncsi vagyok rá.

2012. jún. 7. 23:10
 6/33 anonim ***** válasza:
23%
Akkor válaszolok amikor akarok,köszi,még jó hogy nem te szabályzod.
2012. jún. 7. 23:11
 7/33 A kérdező kommentje:
Válaszolj nyugodtan de ne itt vagy pedig a kérdésre válaszolj , ugyan is azért van az oldal és a kérdés, ha felteszel egy kérdést,hogy jól áll e a kék szemedhez a piros ruha én sem fogom oda írni,hogy ma lenyírtam a füvet a kertben mert nem érdekel senkit.
2012. jún. 7. 23:18
 8/33 anonim ***** válasza:
84%

Ne foglalkozz a sok majommal!

Akárhányszor felteszek kérdést,mindig van olyan aki vagy oltogatni kezd,vagy másra válaszol.

Amúgy engem is sokkolt.Rettenetes milyen emberek vannak.Úgy egy éve volt egy hír,mikor a drága néni gyümölcsöt adott két srácnak a kertjéből,azok meg összeverték.Akkor a szívem szakadt meg komolyan.

2012. jún. 7. 23:20
 9/33 anonim ***** válasza:
95%

Hát én tuti arcbarúgtam volna az egyik gyereket és aztán futok. És nem minősítem le a srácot, jól tette hogy elmenekült. De én nem bírtam volna ellenállni hogy ne rendezzem át kicsit az egyik csodagyerek képét...

25/F

2012. jún. 7. 23:23
 10/33 anonim ***** válasza:
2%
Majd én azt eldöntöm mit csinálok.Aztán háboroghatsz itt válaszokon,meg különféle híreken,nem váltod meg a világot.Azért mert most megláttál egy ilyet,szerinted több nincs?! Úgyhogy lehetőleg ne provokálj.
2012. jún. 7. 23:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!