Neked mi a véleményed az ilyen támadásokról?
Engem az ilyenek annyira felháborítanak,hogy az leírhatatlan!!
Teljesen sokkol az is,hogy nézem hát még ha velem történne...én legszívesebben egyesével keresném fel a támadó fiatalembereket és mindenek golyót eresztenék a fejébe lelkifurdalás nélkül.
Nem vagyok egy olyan ember aki mindenen megbotránkozik, engem az sem sokkol le ha a fényes nappal egy leszámolás miatt kinyírnak egy tagot, vagy az ilyen családirtók mint a kulcsi eset, igazából ezek sem érintenek meg, de ez amit itt látunk 5 az 1 ellen....leírhatatlanul felháborít!
Ti hogy vagytok ezzel?Mi lenne ha egy családtagoddal vagy veled történne meg?!
Az ilyenek minden naposak csak nincsenek benne a hírekben,nem tudnának annyi papírt nyomtatni naponta hogy az összes ilyen eset benne szerepeljen amit ezek a mélyen "tisztelt" urak művelnek.
Kész ez így alakult ki mert tudják hogy a magyarok birkák és nem képesek összetartani ezért nincs is mitől tartaniuk,azt csinálhatnak amit akarnak amíg a törvény őket védi na és persze amíg a magyaroknak a mentalitása meg nem változik.Lefogadom ha lett volna ott 100 magyar akkor sem tettek volna semmit sem az 5 cigó ellen.De fordított felállásban más lenne a helyzet.Ennyit erről a "népről"
Jó aki nem nézi meg az ne is írjon azzal nincs miről beszélnem engem érdekel én megnézem erről érdekelnek vélemények nem pedig arról,hogy te nézed e a tv-t vagy sem.
Ez igen is bárkivel megtörténhet és azért mert nem veszel róla tudomást még téged is érhet meglepetés, és ugyan senkin sem segít a vélemény nyilvánításunk, de én kíváncsi vagyok rá.
Ne foglalkozz a sok majommal!
Akárhányszor felteszek kérdést,mindig van olyan aki vagy oltogatni kezd,vagy másra válaszol.
Amúgy engem is sokkolt.Rettenetes milyen emberek vannak.Úgy egy éve volt egy hír,mikor a drága néni gyümölcsöt adott két srácnak a kertjéből,azok meg összeverték.Akkor a szívem szakadt meg komolyan.
Hát én tuti arcbarúgtam volna az egyik gyereket és aztán futok. És nem minősítem le a srácot, jól tette hogy elmenekült. De én nem bírtam volna ellenállni hogy ne rendezzem át kicsit az egyik csodagyerek képét...
25/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!