Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Neked mi a véleményed az...

Neked mi a véleményed az ilyen támadásokról?

Figyelt kérdés

[link]

Engem az ilyenek annyira felháborítanak,hogy az leírhatatlan!!

Teljesen sokkol az is,hogy nézem hát még ha velem történne...én legszívesebben egyesével keresném fel a támadó fiatalembereket és mindenek golyót eresztenék a fejébe lelkifurdalás nélkül.

Nem vagyok egy olyan ember aki mindenen megbotránkozik, engem az sem sokkol le ha a fényes nappal egy leszámolás miatt kinyírnak egy tagot, vagy az ilyen családirtók mint a kulcsi eset, igazából ezek sem érintenek meg, de ez amit itt látunk 5 az 1 ellen....leírhatatlanul felháborít!

Ti hogy vagytok ezzel?Mi lenne ha egy családtagoddal vagy veled történne meg?!

2012. jún. 7. 23:02
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Egy osztrák festő már korrekt kezelési módot talált ki erre Európa pestisére.
2012. jún. 8. 00:58
 22/33 anonim ***** válasza:
Bocsánat, a vessző lemaradt: *erre, Európa
2012. jún. 8. 00:59
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Engem az akasztott ki, amit a rendőr mondott. Ne hallgassunk zenét, ne vegyük elő a telefont, ne hordjunk nyakláncot.

Azt kellett volna mondania, hogy a rablás bűn, és akit elkapok, azt jól pic$án rúgom, nem azt, hogy hát kérem, van ilyen, tessék alkalmazkodni a rablókhoz.

24/L

2012. jún. 8. 01:12
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó,egyetértek!

Jó hogy nem azt mondta,hogy ha nem akarjuk hogy kiraboljanak ne menjünk utcára.

Amúgy nekik mindegy mi az,csak mozdítható legyen.Egyik ismimnek lelopták a cipőt a lábáról!!!

2012. jún. 8. 01:44
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Én állandó potenciális áldozat vagyok, és eddig még csak füsti fecskékkel volt dolgom, sosem magyarokkal.Eddig 9szer(!!!)történt olyan, hogy kiülős helyen, sosem Budapest legrosszabb környékein, el akarták venni a mobilom, odajött és elvette az asztalról a cigarettámat(mit tudsz csinálni?megöleted magad egy doboz cigiért, amikor ők 3an vannak)stb.Volt jó tapasztalatom is, egyszer egy elég alacsony fiú látta mit művel velem a c.ány aki elvette tőlem a mobilom, kiabáltam, hogy adja vissza.Ekkor a fiú odaugrott és egy két méteres embert mellkasba rúgott Triniti mozgással....de a barátnőim öccsére fényes nappal a villamoson szintén c.ány kést tartott, hogy adja át minden értékét.Engem még sosem ért attrocitás csak az ő részükről, tehát igen lehet hogy a börtönökben vannak fehérek is, de inkább fehér galléros bűnözők(gazdasági bűncs.)és nem élet elleniek.Mindkettő bűn, de a kettő között azért nagy a különbség.

Tehát a kérdésedre:engem inkább az talál meg a történetben, hogy napi szinten ezer, meg ezer ilyen van, és nem lehet tenni semmit.Én nem gondolom, hogy ez a magyarok hibája, nem vagyunk erőszakos természetű nép, inkább a közbiztonságot tartom gáznak.Az a két rendőr a komoly egy Nyugati-tér biztosítására?

2012. jún. 8. 07:16
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Abszurdisztánban élünk. Cigány ellen védekezni nem lehet, cigánytól kötelességeket számon kérni nem lehet, cigánynak a haja szála (joggal) sem görbülhet, mert az EU retteg, hogy tömegesen nyugatabbra vonul a szociális rendszerre rátelepedni és - mellékesen - fosztogatni. Ezért aztán, aki a cigány életformában veszélyforrást lát, az fajgyűlölő, stb. stb.

Tragédia lesz ennek a végkifejlete:(

2012. jún. 8. 11:07
 27/33 anonim ***** válasza:
Ez valóban nagyon tragikus, és sajnos nem egyedi eset. Bárkit, kortól, nemtől függetlenül érhet ilyen atrocitás. Ha többen támadnak egy személyre, nyilván az utóbbi húzza a rövidebbet, / a filmekkel ellentétben, pl. Bud Spencer, csak ott lehet hősködni /. És sajnos, gyakran nem segít senki, mert vagy félnek, vagy közönyösek az emberek...
2012. jún. 8. 12:51
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Egy ismerősöm unokahúgát vágták arcon a cigók, pedig nem csinált semmit. Utazott a villamoson, mikor felszált egy kis csoport kisebbségi, egy középkorú hölgy tett rájuk valami megjegyzést és utána rögtön leszállt. A fiatal nő egy megállót még utazott, leszállt, majd a cigók szidalmazva, káromkodva utána és a megállóban akkorát bemosott neki az egyik, hogy eltört az állkapcsa. Nyilván azt hitték, ő "szólt be" nekik a villamoson és most megtorolták.

Szóval, elég, ha csak rosszkor vagy rossz helyen, belekeveredsz egy szituba teljesen vétlenül, és alaposan megjárod.

2012. jún. 8. 12:56
 29/33 anonim ***** válasza:

Egyre gyakoribb az ilyen döbbenetes eset. A magyarok pedig - egyelőre - azért nem zárnak össze és védik meg az áldozatot, mert a cigánynak kizárólag igaza lehet. A rendőrség keze meg van kötve, ill. tendenciózusan a védekezőt marasztalja el, tehát a másikat megvédő magyarnak csak a meghurcoltatás jut - ez pedig az emberek jelenlegi hajszolt, depressziós állapotában senkinek sem hiányzik.

Sajnos azonban, biztos vagyok benne, hogy nem mehet így tovább időtlen időkig. Eljön az a pont, amikor a többség, kerül amibe kerül, kénytelen lesz önvédelemre berendezkedni és szorosan összefogni. Ez a fajta cigány azonban ösztönlény: nem gondolkodik, nem tervez, veszélyt nem érzékel - csak köp és üt. Egyszer még ráfizet.

2012. jún. 8. 13:36
 30/33 anonim ***** válasza:
Utolsó: a Próféta szóljon belőled! Reméljük, egyszer valóban lesz változás / ezen a téren is /.
2012. jún. 8. 14:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!