Hogyan kérjem meg az uszoda karbantartóját, hogy ne minden egyes reggel 7 és 9 között nyírja a füvet és fűkaszáljon, mert idegesítő a hangja?
bocsi a kategóriáért, nem tudtam hova soroljam be.
Szóval ez az alak már tavaly is mindig ugyanakkor nyírta a füvet és hiába akartam volna nyugisan lazulni a termálba, vagy a nagymedencébe úszkálni, állandóan azt a fűnyírót kellett hallgatnom. Ráadásul nem is nagy a terület, sztem nem indokolt minden nap ezt csinálni. Nagyon zavaró, a szabadságom ideje alatt próbálnék feltöltődni, de így lehetetlen. Egy idős bácsi ő amúgy. Kihez forduljak panasszal?
Azért ez milyen érdekes.
Ha a kérdező panaszkodik,hogy zavarja a mindennapos fűnyírás (nem a heti 1-2 alkalom,hanem minden áldott nap),és a kérdező ezért nem tud pihenni akkor a sok okos itt letolja,hogy ej de jól megy neki,és fogja be,mert nincs joga pampogni..De bezzeg ha azoknak menne minden áldott nap a hangzavar akik itt kiakadtak,már nem is lennének másabbak a kérdezőnél..
Azért van egy határ emberek. Nem az a baj,hogy hetente 1-2 alkalommal füvet nyírnak,mert a kérdező is tisztában van vele,hogy ezt meg kell csinálni. De most komolyan. A focipályán nem nyírják minden nap a füvet. Akkor mit nyír minden nap 2 órán keresztül a bácsika??
Miért nem pihenhet az ember néha ha szabin van vagy csak ki akar kapcsolódni??Ennyi rosszindulatú embert csak itt lehet találni a gyakorin..Ezen nem is csodálkozom,hiszen anonim oldal,így mindenki örömmel szitkozódik, okoskodik..Úgyse tudja meg senki ki az illető..(sajnálom az ilyen embereket,mert biztos nap mint nap ugyanezt a fajta viselkedést tapasztalják magukon..)
Igazából én nem állok egyik oldal pártjára sem. Engem is baromra zavar, ha amikor tanulni próbálok, füvet nyírnak, jön a fagyis kocsi vagy a motorosok rallyznak az utcánkban.
Viszont meg kell nézni a karbantartó oldaláról is, mert nem hiszem, hogy az lenne a hobbija, hogy füvet nyír. Ez van, peace.
na, jelentem, már nem is az a bácsi nyírja, aki tavaly, hanem egy fiatal srác. Megkérdeztem, hogy neked minden nap ezt kell csinálnod?? Mire azt válaszolta, nem. Szóval ő nem is fog minden nap nyírni, meg ráadásul csak fél 9kor fog hozzá, nem úgy mint tavaly a bácsika, aki óraműpontosan 7kor kezdett el nyiszálni. Fél órát meg már csak kibírok, úgyhogy ez a vége a sztorinak:D
Kösz a hozzászólóknak, amelyik volt intelligens és megértette a kérdést! SZiasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!