Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan kérjem meg az uszoda...

Hogyan kérjem meg az uszoda karbantartóját, hogy ne minden egyes reggel 7 és 9 között nyírja a füvet és fűkaszáljon, mert idegesítő a hangja?

Figyelt kérdés

bocsi a kategóriáért, nem tudtam hova soroljam be.

Szóval ez az alak már tavaly is mindig ugyanakkor nyírta a füvet és hiába akartam volna nyugisan lazulni a termálba, vagy a nagymedencébe úszkálni, állandóan azt a fűnyírót kellett hallgatnom. Ráadásul nem is nagy a terület, sztem nem indokolt minden nap ezt csinálni. Nagyon zavaró, a szabadságom ideje alatt próbálnék feltöltődni, de így lehetetlen. Egy idős bácsi ő amúgy. Kihez forduljak panasszal?

2012. jún. 7. 11:52
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
39%
Jah. Ezt sem értem, hogy ha valakinek rosszabb a helyzete, a státusza, az állása, de más pedig megteheti(ahogy mondod vendéglátós vagy, nem is az álommelók álommelója), hogy szeretne ellazulni, relaxálni, neked ez fontos, akkor azt miért kell mindjárt köpködve lehurrogni. Valaki írta, hogy és ő nem ellazulni, hanem kipihenni szeretné magát. Hát akkor tegye azt. Mások vagyunk. És nem értem miért kell azt a szegény bácsit védeni itt (bár már én sajnálom, ha tudná itt milyen presztis kérdést csinálnak belőle a tudta nélkül:D). Nem mindenkinek nyomor a munka, EZ AZ ÉLET RENDJE, -JOBBIK- ESETBEN MINDENKI DOLGOZIK.:d Én is évek óta dolgozom, mégsem siránkozom, hogy jaj, reggel kelnem kell, jaj, megint kell mennem dolgozni.:D Istenem.
2012. jún. 7. 13:02
 32/47 anonim ***** válasza:
49%
Az meg, hogy 10-ből 9 ember ezt mondja, hát hurrá.:D Vakok között félszemű a király. Eddig sem a sok IQ betyártól volt hangos az ország.:) Amúgy kérdező jó neked, bár tartanék én is ott, hogy megszokjam, de sajnos még nem sikerült.:)
2012. jún. 7. 13:04
 33/47 anonim ***** válasza:

Reklamálj Viktornál!

Ne kezdjél ilyen piti polgármesterekkel.

2012. jún. 7. 13:05
 34/47 A kérdező kommentje:
Ezek után már most nekem is kétségeim vannak szóljak e valaha valamiért ami nem tetszik. Érdekes módon, ha én elrontok valamit azért mindig retorzió jár, mert mindenki kikéri magának. Szólok valakinek, hogy esetleg nem e okoz túl nagy terhet, hogy a füvet csak hetente 6x nyírja reggel, már az is jobb lenne mint a heti 7 alkalom, aztán ha ez lehetséges, azt örömmel tudomásul veszem, ha meg nem, akkor belenyugodok a szörnyű helyzetbe. Nincs mit tenni, mert látom ez a probléma túlmutat mindenen, amit én valaha is mögé képzeltem.
2012. jún. 7. 13:10
 35/47 anonim ***** válasza:
93%

Fussunk neki még egyszer!

A bácsihoz azért fordulsz feleslegesen, mert ő csak a munkáját végzi.

Tudod, létezik olyan, hogy munkaköri leírás.

Ha nem a napot lopod, akkor neked is van olyanod.

Ebben részletesen leírják, hogy mit és milyen gyakorisággal kell elvégeznie a nap folyamán.

Ettől nem térhet el, különben joggal és okkal kirúgnád.

Kapisgálod?

Tehát ahhoz, hogy ne reggel 7 és 9 között nyírja a füvet, a bácsi munkáltatójához kell fordulnod, ami jó esetben a fürdő üzemeltetője vagy a karbantartásra kijelölt vállalt.

Az úszómester nem tehet érted semmit, de a bácsi sem, ha jót akar magának.

Valami dereng?

Vagy még mindig sötét van?

Ezért írják a többiek is azt, hogy ne a bácsit piszkáld, ha bajod van.

Persze finoman, udvariasan megkérdezheted tőle, hogy nem-e lehetne máskor, de a munkaköri leírást nem írhatja felül önkényesen.

Tehát ha nem változtat akkor az nem azért van, mert gonosz és utál.

2012. jún. 7. 13:18
 36/47 anonim ***** válasza:
*kirúgnád helyett kirúgnák
2012. jún. 7. 13:19
 37/47 A kérdező kommentje:
az én munkaszerződésemben semmi ilyesmi nincs. csak a munkaidőm, hogy mennyit kell ott töltenem. Nem osszák be minden percem ez egy hülyeség. Biztos van akinek igen, de nem hiszem, hogy egy ilyen kicsi közösségben igen. szerintem a bácsi részmunkaidős. de ez most mindegy is, nekem ezt nem kell tudnom, majd ők tudják hogy megoldható e vagy sem. Szerintem humánusabb személyesen elmondani, nem pedig munkaidő végén visszahallani egy felettesemtől az egész kollektíva hallatára, hogy valami nem jól van. De majd az úszimester megkérdezem, rendes gyerek, biztos szólni fog, és hátha megoldható ez az egész.
2012. jún. 7. 13:33
 38/47 anonim ***** válasza:
93%
Nyírjátok együtt a füvet,gyorsabban végez a muki,és neked is nyugodtabb lesz az ott töltött idő utána:)
2012. jún. 7. 13:42
 39/47 anonim ***** válasza:
32%

Jaj kérdező, hagyjad őket, nem értik. Azt sem, ahogy látod, hogy miért szólnál az úszómesternek és azt sem, hogy hogyan fordulhatott véletlenül meg olyan a fejedben, hogy vajon a bácsi tehetne-e valamit érted.:D Azért írd le majd, hogy mégis hogy döntöttél, kihez fordultál!:D

Üdv.

2012. jún. 7. 16:22
 40/47 anonim ***** válasza:
38%

A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.

Teljesen úgy gondolom, ahogy te, nem tudom, mit nem lehet azon megérteni, amit a kérdező szeretett volna mondani.:))) Szövegértelmezési problémák vagy csak felfogási nehézségeik vannak, mindenesetre nagyon nagy az arcuk így monitoron keresztül, kíváncsi lennék, vajon a való életben is ilyen lekezelőek-e. Azt sem értem, hogy miért ilyen lekezelőek, mert az eszük nincsen meg hozzá, akinek meg meg is van, az van annyira bölcs, hogy inkább hallgasson.:) És engem is érdekelne, hogy most akkor kit kértél meg és mi lett a fű kaszálással.:D

2012. jún. 7. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.