Hogyan kérjem meg az uszoda karbantartóját, hogy ne minden egyes reggel 7 és 9 között nyírja a füvet és fűkaszáljon, mert idegesítő a hangja?
bocsi a kategóriáért, nem tudtam hova soroljam be.
Szóval ez az alak már tavaly is mindig ugyanakkor nyírta a füvet és hiába akartam volna nyugisan lazulni a termálba, vagy a nagymedencébe úszkálni, állandóan azt a fűnyírót kellett hallgatnom. Ráadásul nem is nagy a terület, sztem nem indokolt minden nap ezt csinálni. Nagyon zavaró, a szabadságom ideje alatt próbálnék feltöltődni, de így lehetetlen. Egy idős bácsi ő amúgy. Kihez forduljak panasszal?
Reklamálj Viktornál!
Ne kezdjél ilyen piti polgármesterekkel.
Fussunk neki még egyszer!
A bácsihoz azért fordulsz feleslegesen, mert ő csak a munkáját végzi.
Tudod, létezik olyan, hogy munkaköri leírás.
Ha nem a napot lopod, akkor neked is van olyanod.
Ebben részletesen leírják, hogy mit és milyen gyakorisággal kell elvégeznie a nap folyamán.
Ettől nem térhet el, különben joggal és okkal kirúgnád.
Kapisgálod?
Tehát ahhoz, hogy ne reggel 7 és 9 között nyírja a füvet, a bácsi munkáltatójához kell fordulnod, ami jó esetben a fürdő üzemeltetője vagy a karbantartásra kijelölt vállalt.
Az úszómester nem tehet érted semmit, de a bácsi sem, ha jót akar magának.
Valami dereng?
Vagy még mindig sötét van?
Ezért írják a többiek is azt, hogy ne a bácsit piszkáld, ha bajod van.
Persze finoman, udvariasan megkérdezheted tőle, hogy nem-e lehetne máskor, de a munkaköri leírást nem írhatja felül önkényesen.
Tehát ha nem változtat akkor az nem azért van, mert gonosz és utál.
Jaj kérdező, hagyjad őket, nem értik. Azt sem, ahogy látod, hogy miért szólnál az úszómesternek és azt sem, hogy hogyan fordulhatott véletlenül meg olyan a fejedben, hogy vajon a bácsi tehetne-e valamit érted.:D Azért írd le majd, hogy mégis hogy döntöttél, kihez fordultál!:D
Üdv.
A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.
Teljesen úgy gondolom, ahogy te, nem tudom, mit nem lehet azon megérteni, amit a kérdező szeretett volna mondani.:))) Szövegértelmezési problémák vagy csak felfogási nehézségeik vannak, mindenesetre nagyon nagy az arcuk így monitoron keresztül, kíváncsi lennék, vajon a való életben is ilyen lekezelőek-e. Azt sem értem, hogy miért ilyen lekezelőek, mert az eszük nincsen meg hozzá, akinek meg meg is van, az van annyira bölcs, hogy inkább hallgasson.:) És engem is érdekelne, hogy most akkor kit kértél meg és mi lett a fű kaszálással.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!