Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan kérjem meg az uszoda...

Hogyan kérjem meg az uszoda karbantartóját, hogy ne minden egyes reggel 7 és 9 között nyírja a füvet és fűkaszáljon, mert idegesítő a hangja?

Figyelt kérdés

bocsi a kategóriáért, nem tudtam hova soroljam be.

Szóval ez az alak már tavaly is mindig ugyanakkor nyírta a füvet és hiába akartam volna nyugisan lazulni a termálba, vagy a nagymedencébe úszkálni, állandóan azt a fűnyírót kellett hallgatnom. Ráadásul nem is nagy a terület, sztem nem indokolt minden nap ezt csinálni. Nagyon zavaró, a szabadságom ideje alatt próbálnék feltöltődni, de így lehetetlen. Egy idős bácsi ő amúgy. Kihez forduljak panasszal?

2012. jún. 7. 11:52
1 2 3 4 5
 1/47 A kérdező kommentje:
tudom, hogy valószínűleg azért csinálja ezt 7 és 9 között, mert olyankor még nincsenek vendégek, mert valószínűleg sokkal több embert zavarna ez a munka délután 3kor hétvégén. De könyörgöm, minden áldott nap, két órán keresztül??
2012. jún. 7. 11:54
 2/47 anonim ***** válasza:
93%

Biztos nem azért nyírja a karbantartó a füvet, mert az milyen fasza elfoglaltság, hanem gondolom ez is a feladatai közé tartozik. És talán külön felhívták rá a figyelmét, hogy minden nap le kell nyírnia. Panaszoddal a főnökéhez fordulhatsz.

Megjegyzem én kiröhögönélek.

2012. jún. 7. 11:56
 3/47 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon semmit nem tehetsz, őt ezért fizetik, hogy nyírja a füvet, reggel 7-9-ig ha nem teszi akkor ő fogja megjárni. Én sem értem hogy minek minden reggel füvet nyírni, egy éjszaka alatt nem nő annyit, hogy ez szükséges legyen. De nyilván neki ez a munkája hogy rendben tartsa a kertet, és így van szerződése, nem igazán tehetsz semmit,max élvezed a frissen lenyírt fű illatát
2012. jún. 7. 11:58
 4/47 anonim ***** válasza:
74%

szabin vagy.

reggel 7-9 között miért nem alszol?

menj később úszni

2012. jún. 7. 12:00
 5/47 A kérdező kommentje:
tudom, hogy neki ez a feladata, nyilván. De ugyanakkor arra is gondolok, hogy csak azért nyírja minden nap meg tesz-vesz, hogy lássák mennyire melózik. És amúgy mást is hallottam már, hogy idegesít. Zárás után is lehet ezt csinálni, mert ott szoktak még lenni este 9kor is.
2012. jún. 7. 12:01
 6/47 A kérdező kommentje:
3. válaszoló, az úszóbérlettel reggel 7 és 9 között lehet menni úszni.
2012. jún. 7. 12:02
 7/47 intrepid ***** válasza:
60%
Azért csinálja, direkt, hogy idegesítsen!
2012. jún. 7. 12:04
 8/47 anonim ***** válasza:
74%
Ez ám a probléma. Gondolj már bele abba, hogy ez a munkája közé tartozik és el kell ezt végeznie. Nem hiszem, hogy kénye-kedve szerint végzi minden nap ugyanabban az időpontban. Egyébként gondolom nem csak te vagy az uszodában reggel. Ha másokat is zavarna, esetleg akkor járhatnál utána a dolognak, de csak te miattad nem fogja senki átütemezni szegény karbantartó bácsi munkarendjét.
2012. jún. 7. 12:06
 9/47 anonim ***** válasza:
64%
Már nem azért, de mégis mikor nyírja? Mikor egy bolond van ott, mert annak pont reggel kell úszkálnia, vagy mikor tömeg van? Nyilván nem a sok emberrel akarnak kitolni...
2012. jún. 7. 12:07
 10/47 A kérdező kommentje:
reggel olyan 40 ember van. tudjuk, hogy ennél fontosabb meg nagyobb problémák is léteznek. hát nekem ez a nagy problémám. ti hallgatnátok 2 órán át a fűkaszát, gyanítom egyikőtök sem lenne elragadtatva. Persze, eddig én sem szóltam. De már tavaly is minden reggel felbosszantottam emiatt magam, most már lépek is /tényleg zavar másokat is, de gondolom ők is úgy voltak vele, hogy nem kéne piszkálni az öreget, meg hátha egy idő múlva abbahaggya/.
2012. jún. 7. 12:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!