Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan kérjem meg az uszoda...

Hogyan kérjem meg az uszoda karbantartóját, hogy ne minden egyes reggel 7 és 9 között nyírja a füvet és fűkaszáljon, mert idegesítő a hangja?

Figyelt kérdés

bocsi a kategóriáért, nem tudtam hova soroljam be.

Szóval ez az alak már tavaly is mindig ugyanakkor nyírta a füvet és hiába akartam volna nyugisan lazulni a termálba, vagy a nagymedencébe úszkálni, állandóan azt a fűnyírót kellett hallgatnom. Ráadásul nem is nagy a terület, sztem nem indokolt minden nap ezt csinálni. Nagyon zavaró, a szabadságom ideje alatt próbálnék feltöltődni, de így lehetetlen. Egy idős bácsi ő amúgy. Kihez forduljak panasszal?

2012. jún. 7. 11:52
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
Ó* válaszolÓ, mielőtt valaki belekötne!:D
2012. jún. 7. 12:35
 22/47 anonim ***** válasza:
19%

Én értem mit akar mondani a kérdező,és valahol igazat is adok neki. Az ember ha befizet egy X összeget,és úszni megy reggel (vagy akármikor) azért teszi,mert így akar pihenni,kikapcsolódni. Megértem,hogy ennek így semmi értelme ha mellette zajonganak. Én hasonlóképpen ideg vagyok amikor például elmegyek moziba,befizetem a jegyet,és nem tudom élvezni a filmet,mert mellettem ordít a gyerek az anyukájával.(Tombolnék az idegtől) De sajnos tapasztalatból tudom,hogy vannak helyzetek amikor a fejünk tetejére is állhatunk akkor sem lesz változás. Én például hiába reménykedek sosem úszom meg hogy a repülőn ne legyen egy visítozó /ordító gyerek, ahogy azt sem hogy úgy menjek vásárolni,hogy egy kölyök ne tomboljon a közelben.

A kérdező sem tudja kikerülni a fűnyíró bácsit. Talán kezdésnek szólhatnál a vezetőségnek vagy az úszómesternek. Talán az öeg is örülne,mert elvennék a fűnyírást tőle. De az is lehet,hogy csak azért is akkor fogja a füvet nyírni.

2012. jún. 7. 12:41
 23/47 anonim ***** válasza:
71%

"hát nekem ez a nagy problémám. ti hallgatnátok 2 órán át a fűkaszát, gyanítom egyikőtök sem lenne elragadtatva."

Én meg éjszakai műszak után aludni akarok és sokszor megy a fúrás/húsklopfolás/fűnyírás reggel 8-kor. Kinek reklamáljak? És én nem ellazulni akarok, hanem kipihenni magamat.

2012. jún. 7. 12:43
 24/47 anonim ***** válasza:
64%

Nyugodtan pontozz le, de te nagyon hülye vagy!

Ha valaki 70 éves korában is kénytelen dolgozni, az biztos szórakozásból teszi, bizonyára...

És tuti azért nyírja a füvet, mert az olyan jó szórakozás...

Nem gondolod, hogy az lenne neki is a legkényelmesebb, ha egyáltalán nem kellene nyírnia, de attól még kifizetnék a bérét? :)

Menj a pékhez (=úszómesterhez) panaszra, de ezzel úgy se érsz el semmit.

Tudod, csak az illetékes dönthet!

A karbantartó bácsi akár hiszed, akár nem, nem azért dolgozik, mert az olyan jó muri.

Azért teszi azt, amit, mert előírták neki.

Régen nevettem ilyen jót, köszi! :D

2012. jún. 7. 12:45
 25/47 A kérdező kommentje:

21es igen, már edzett vagyok, hogy nem fogok itt fröcsögni feleslegesen, mikor meg se értik a helyzetet, csak kapásból ellenem fordulnak.

Igen kétesélyes a dolog. Egy próbát megér. Nem fogok csak azért is kussolni, mert ezzel nehogymár megbántsak valakit. Van egy szolgáltatás, amit igénybe akarok venni, de nem tudok. Majd legközelebb a rohadt paradicsomért sem kéne szólnom az áruházban, mert szegény eladóknak most ez pluszmunka?

2012. jún. 7. 12:49
 26/47 anonim ***** válasza:
68%
Öntudatból jeles!!!
2012. jún. 7. 12:52
 27/47 A kérdező kommentje:
ebben az országban majdnem mindenki muszájból dolgozik. Én se teli mosollyal fogadom, mikor valamit visszaküld a vendég /vendéglátós vagyok/, de attól még megcsinálom, mert belőle élek. Valószínűleg a strand sincs túlzottan rászorulva az én 15e ft-omra, de ennyi erővel máshova is vihetném /de nem, mert nincs máshol uszoda/. És ebben a világban minden forintot fogni kell, még ha az egy problémás vendég is, akit történetesen zavar a hang kora reggel 7kor.
2012. jún. 7. 12:54
 28/47 anonim ***** válasza:

Szövegértés?

NEM a bácsi az illetékes, nem is az úszómester!

Az üzemeltető az!

10-ből 9 ezt mondja neked immáron a harmadik oldalon...

2012. jún. 7. 12:56
 29/47 anonim ***** válasza:
Az áruházban sem az eladónak szólok, hanem az üzletvezetőnek!
2012. jún. 7. 12:58
 30/47 A kérdező kommentje:
ha az üzemeltető az illetékes, akkor nem mindegy, hogy ki a kifogásolt dolgozó? Mert itt 10ből 9 ember azzal érvelt, hogy szegény nyugdíjas bácsikát hogy van szívem megszólni a problémámmal. Az üzemeltető tojik rá, az az önkormányzat. Menjek a polgármesterhez esetleg, úgy gondolod...?:D
2012. jún. 7. 13:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!