Hogyan kérjem meg az uszoda karbantartóját, hogy ne minden egyes reggel 7 és 9 között nyírja a füvet és fűkaszáljon, mert idegesítő a hangja?
bocsi a kategóriáért, nem tudtam hova soroljam be.
Szóval ez az alak már tavaly is mindig ugyanakkor nyírta a füvet és hiába akartam volna nyugisan lazulni a termálba, vagy a nagymedencébe úszkálni, állandóan azt a fűnyírót kellett hallgatnom. Ráadásul nem is nagy a terület, sztem nem indokolt minden nap ezt csinálni. Nagyon zavaró, a szabadságom ideje alatt próbálnék feltöltődni, de így lehetetlen. Egy idős bácsi ő amúgy. Kihez forduljak panasszal?
Én értem mit akar mondani a kérdező,és valahol igazat is adok neki. Az ember ha befizet egy X összeget,és úszni megy reggel (vagy akármikor) azért teszi,mert így akar pihenni,kikapcsolódni. Megértem,hogy ennek így semmi értelme ha mellette zajonganak. Én hasonlóképpen ideg vagyok amikor például elmegyek moziba,befizetem a jegyet,és nem tudom élvezni a filmet,mert mellettem ordít a gyerek az anyukájával.(Tombolnék az idegtől) De sajnos tapasztalatból tudom,hogy vannak helyzetek amikor a fejünk tetejére is állhatunk akkor sem lesz változás. Én például hiába reménykedek sosem úszom meg hogy a repülőn ne legyen egy visítozó /ordító gyerek, ahogy azt sem hogy úgy menjek vásárolni,hogy egy kölyök ne tomboljon a közelben.
A kérdező sem tudja kikerülni a fűnyíró bácsit. Talán kezdésnek szólhatnál a vezetőségnek vagy az úszómesternek. Talán az öeg is örülne,mert elvennék a fűnyírást tőle. De az is lehet,hogy csak azért is akkor fogja a füvet nyírni.
"hát nekem ez a nagy problémám. ti hallgatnátok 2 órán át a fűkaszát, gyanítom egyikőtök sem lenne elragadtatva."
Én meg éjszakai műszak után aludni akarok és sokszor megy a fúrás/húsklopfolás/fűnyírás reggel 8-kor. Kinek reklamáljak? És én nem ellazulni akarok, hanem kipihenni magamat.
Nyugodtan pontozz le, de te nagyon hülye vagy!
Ha valaki 70 éves korában is kénytelen dolgozni, az biztos szórakozásból teszi, bizonyára...
És tuti azért nyírja a füvet, mert az olyan jó szórakozás...
Nem gondolod, hogy az lenne neki is a legkényelmesebb, ha egyáltalán nem kellene nyírnia, de attól még kifizetnék a bérét? :)
Menj a pékhez (=úszómesterhez) panaszra, de ezzel úgy se érsz el semmit.
Tudod, csak az illetékes dönthet!
A karbantartó bácsi akár hiszed, akár nem, nem azért dolgozik, mert az olyan jó muri.
Azért teszi azt, amit, mert előírták neki.
Régen nevettem ilyen jót, köszi! :D
21es igen, már edzett vagyok, hogy nem fogok itt fröcsögni feleslegesen, mikor meg se értik a helyzetet, csak kapásból ellenem fordulnak.
Igen kétesélyes a dolog. Egy próbát megér. Nem fogok csak azért is kussolni, mert ezzel nehogymár megbántsak valakit. Van egy szolgáltatás, amit igénybe akarok venni, de nem tudok. Majd legközelebb a rohadt paradicsomért sem kéne szólnom az áruházban, mert szegény eladóknak most ez pluszmunka?
Szövegértés?
NEM a bácsi az illetékes, nem is az úszómester!
Az üzemeltető az!
10-ből 9 ezt mondja neked immáron a harmadik oldalon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!