Hogyan kérjem meg az uszoda karbantartóját, hogy ne minden egyes reggel 7 és 9 között nyírja a füvet és fűkaszáljon, mert idegesítő a hangja?
bocsi a kategóriáért, nem tudtam hova soroljam be.
Szóval ez az alak már tavaly is mindig ugyanakkor nyírta a füvet és hiába akartam volna nyugisan lazulni a termálba, vagy a nagymedencébe úszkálni, állandóan azt a fűnyírót kellett hallgatnom. Ráadásul nem is nagy a terület, sztem nem indokolt minden nap ezt csinálni. Nagyon zavaró, a szabadságom ideje alatt próbálnék feltöltődni, de így lehetetlen. Egy idős bácsi ő amúgy. Kihez forduljak panasszal?
"abbahaggya"
Ha öt nem zavarja a helyesírásod, akkor téged miért zavar a zaj?
Most őszintén! TE dolgoznál rendszeresen este 9-kor?
TE tolerálnád, ha a férjed/feleséged rendszeresen este 9-kor dolgozna, és soha nem lenne otthon?
Gondolkozz már egy kicsit, mielőtt hülyeségeket hordasz össze. Ő is ember, nem gép, neki is van családja (meg munkaidje is).
Ha nem tetszik, a recepción megemlítheted, amúgy meg jáj máskor vagy máshova. Nem kötelező a termálban dögleni, amíg mások dogoznak.
1.A helyzet megoldhatatlanságát magad is látod.
2. Feltehetően a bérlet csökkentett árában is jelzik a kivédhetetlen helyzetet.
3.Kíváló füldugók vannak forgalomban.
(Én azokat nem kedvelem ezért zajvédő fülessel lépek csak be egy bevásárlóközpontba...ld. hangmérnök)
Amúgy gondolkozzál már: Egy idős bácsi, így is nehezen viseli meleget. Mikor nyírjon füvet, amikor a hőmérséklet is a a legmagasabban van?
Amúgy ez benne van a szerződésében, biztos nem fogja egy utálatos vendég miatt átszervezni a munkarendjét.
Gondolj abba bele, hogy te a termálba lazulsz ő meg keményen dolgozik. Na látod!
Nem fog megváltozni semmi.
Ugyanis füvet nyírni mindig kora reggel szoktak. Azt meg kizártnak tartom hogy a bácsi reggel 6 órától(mert biztos akkor megy be) este 9-ig melózzon. Az lehet hogy este 9-ig bent vannak,de nem a bácsi. Neki valószínűleg reggel 6-tól 2-ig vagy 7-től 3 -ig szól a munkaideje. Így nem is tud csak reggel füvet nyírni.
Panaszt tehetsz az igazgatóságnál,de azt fogják tanácsolni,hogy akkor menj egy későbbi időpontban úszni.
Minden embernek nem tudják a kívánságát teljesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!