Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan kérjem meg az uszoda...

Hogyan kérjem meg az uszoda karbantartóját, hogy ne minden egyes reggel 7 és 9 között nyírja a füvet és fűkaszáljon, mert idegesítő a hangja?

Figyelt kérdés

bocsi a kategóriáért, nem tudtam hova soroljam be.

Szóval ez az alak már tavaly is mindig ugyanakkor nyírta a füvet és hiába akartam volna nyugisan lazulni a termálba, vagy a nagymedencébe úszkálni, állandóan azt a fűnyírót kellett hallgatnom. Ráadásul nem is nagy a terület, sztem nem indokolt minden nap ezt csinálni. Nagyon zavaró, a szabadságom ideje alatt próbálnék feltöltődni, de így lehetetlen. Egy idős bácsi ő amúgy. Kihez forduljak panasszal?

2012. jún. 7. 11:52
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a főnökénél próbálkozzál. Vagy kérdezd meg a bácsit, hogy úgy mondták neki, hogy akkor csinálja, ha nem, akkor csinálja máskor. Szépen, kedvesen.
2012. jún. 7. 12:13
 12/47 anonim ***** válasza:
69%
Másnak meg az lenne a baja, hogy este 9-kor nyírja a füvet... A harmadiknak meg az, hogy délután mert akkor akar pihenni.
2012. jún. 7. 12:14
 13/47 anonim ***** válasza:
57%

"abbahaggya"

Ha öt nem zavarja a helyesírásod, akkor téged miért zavar a zaj?

2012. jún. 7. 12:15
 14/47 anonim ***** válasza:
78%

Most őszintén! TE dolgoznál rendszeresen este 9-kor?

TE tolerálnád, ha a férjed/feleséged rendszeresen este 9-kor dolgozna, és soha nem lenne otthon?

Gondolkozz már egy kicsit, mielőtt hülyeségeket hordasz össze. Ő is ember, nem gép, neki is van családja (meg munkaidje is).

Ha nem tetszik, a recepción megemlítheted, amúgy meg jáj máskor vagy máshova. Nem kötelező a termálban dögleni, amíg mások dogoznak.

2012. jún. 7. 12:18
 15/47 Theorba ***** válasza:
85%

1.A helyzet megoldhatatlanságát magad is látod.

2. Feltehetően a bérlet csökkentett árában is jelzik a kivédhetetlen helyzetet.

3.Kíváló füldugók vannak forgalomban.

(Én azokat nem kedvelem ezért zajvédő fülessel lépek csak be egy bevásárlóközpontba...ld. hangmérnök)

2012. jún. 7. 12:24
 16/47 A kérdező kommentje:
mondtam, hogy egyébként is bent vannak este 9kor is hétköznap. tehát elvileg nem többletidőre kérem, csak, hogy ne állandóan reggel nyírja. Azt is megértem, hogy valószínűleg azért teszi így, mert neki így kényelmes. Merthogy ezt csinálja heti 3x oké, de minden nap már elviselhetetlen. Nekem viszont így nem kényelmes, és elvileg én fizetek 15e ft-ot amiért szeretnék nyugodtan pihenni, bocsássa meg a világ, hogy ilyen igényeim vannak. Egyébként azt hiszem az úszómesternek fogok szólni, mert ő kicsit ismerősöm is, hogy esetleg megemlíthetné a bácsinak. Nem bántásból, nem önzőségből meg bunkó módon. És nem is kérem arra, hogy dolgozzon többet, mint amennyit kell, sőt még inkább örülnék, ha kevesebbet nyírná a mindennapos helyett, de ezt persze nem az én feladatköröm eldönteni.
2012. jún. 7. 12:25
 17/47 anonim ***** válasza:
64%

Amúgy gondolkozzál már: Egy idős bácsi, így is nehezen viseli meleget. Mikor nyírjon füvet, amikor a hőmérséklet is a a legmagasabban van?

Amúgy ez benne van a szerződésében, biztos nem fogja egy utálatos vendég miatt átszervezni a munkarendjét.

Gondolj abba bele, hogy te a termálba lazulsz ő meg keményen dolgozik. Na látod!

2012. jún. 7. 12:28
 18/47 anonim ***** válasza:
81%

Nem fog megváltozni semmi.

Ugyanis füvet nyírni mindig kora reggel szoktak. Azt meg kizártnak tartom hogy a bácsi reggel 6 órától(mert biztos akkor megy be) este 9-ig melózzon. Az lehet hogy este 9-ig bent vannak,de nem a bácsi. Neki valószínűleg reggel 6-tól 2-ig vagy 7-től 3 -ig szól a munkaideje. Így nem is tud csak reggel füvet nyírni.

Panaszt tehetsz az igazgatóságnál,de azt fogják tanácsolni,hogy akkor menj egy későbbi időpontban úszni.

Minden embernek nem tudják a kívánságát teljesíteni.

2012. jún. 7. 12:29
 19/47 A kérdező kommentje:
ne aggódjatok az öreg miatt jól elvan az, gyorsabban ugrik mint én az biztos. valószínűleg nem vállalna munkát 70 évesen, ha komoly baja volna. este is lehet csinálni, akkor sincs meleg.
2012. jún. 7. 12:30
 20/47 anonim ***** válasza:
33%
-.-" :D Itt sem értik, miről ír a kérdező, akit tisztelek a türelméért és hogy még mindig normális hozzászólásokat ad a neki undokul válaszoloknak. :D
2012. jún. 7. 12:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!