Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most komolyan úgy hívják...

GirlOfDeath kérdése:

Most komolyan úgy hívják amerikába az Emokat hogy Goth?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Mielőtt engem csesztek le ezt nekem egy gyerek mondta.Mivel én goth vagyok tudtommal semmi közünk nics az emosokhoz.Teljesen más világ.És magyarországon külföldön is a goth az goth,az emo az emo.Vagy ez igaz amit az a gyerek mondott,hogy a Goth az igazábol ''Amerikai Emo'' ?? Mert én nem hinném.>_<'' Köszi a válaszokat.Puszi

2012. máj. 31. 14:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert ostoba. Most az emo van terítékén. Ezt látja, és mivel nem érdekli, letudja annyival hogy "nyomorékok". Mindig ez volt, nem kell mellre szívni. 5 éve Menzonoztak, előtte meg a 90es években sátánistáztak, az előtt meg gruftiztak mindenkit.

A legtöbb ilyen önbizalomhiányos suttyó csak kötekszik, azt hiszi attól jani hogy be tud szólni valakinek.

2012. jún. 7. 21:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Egyébként -nem akarok kukacoskodni- de nem 20 éve, hanem a korai 80as években alakult ki...
2012. jún. 22. 18:34
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerelmes beléd a haverod.
2012. jún. 25. 12:51
 14/17 anonim ***** válasza:

Olvasd el a mondatot 77%-os és értelmezd. Számításaim szerint 1980 + 20 = 2000

Erről beszéltem én is.

2012. jún. 25. 20:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Azt próbáltam bemutatni, hogy az emo-val ellentétben nem 20 éve "találták ki" :D csak elég bénán és hiányosan sikerült fogalmaznom :)
2012. jún. 29. 18:54
 16/17 anonim ***** válasza:
61%
Micsoda goth lehetsz. Helyesírás, fogalmazás, szóhasználat, felhasználónév...Sajnálom, hogy ez is divat lett.
2012. júl. 1. 22:43
 17/17 anonim válasza:
Belinkeled neki a kérdést? Akkor lehet hogy ha "haverod" nem kéne sértegetni hogy hülye meg h barom nem? xD
2013. nov. 12. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!