Most komolyan úgy hívják amerikába az Emokat hogy Goth?
Köszi.(: Csak azért szerettem volna erősíteni az igazamat.Kérdeztem ettől a f*szfejtől,hogy ki mondta ezt neki,azt mondja."ááá senki,ez köztudott".
+ éltünk is kint pár évet,szóval akkor ezt hallottam volna.
Semmi közük egymáshoz, gothok jóval előbb voltak, zeneileg és öltözködésben is mások.
Viszont valamiben még megegyezik külföld és Magyarország. Az országok nevét nagybetűvel írják.
Hell'!
Nem szeretném kétség bevonni a mivoltodat, de ha tényleg goth-nak vallod magad, akkor evidensnek tartanám, hogy tájékozott vagy a szubkultúra múltjával és jelenével kapcsolatban is. Akkor eleve egy ilyen kijelentésen maximum röhögnél egy jót aztán kijavítanád a hülyéjét és nem ide írogatnál megerősítésért.)
Édes fiam, a goth a korai angol punkból alakult ki. Dave Vanian, Siouxie, Batcave klub. Meg idehaza Kjúrosok, depesesek, Fekete Lyuk.
Az emo a hardcore-punkból jött, ami teljesen más ága az egésznek, különösen hogy amerikai. Amit most emoként ismertek, az már egy felpopposított sząr, kb annyi köze van a punkhoz mint a Mansonnak a gothoz. Eladhatóvá van téve, de kiürsedett.
Maga az emo külsőre kb. 2000 óta néz ki valamivel feketébbenk, előtte olyanok voltak mint a deszkás HC-sek. Akkor már a gothok 20 éve ott voltak, és valljuk be sokmindent onnan loptak. Olyan helyekről öltöztek mint a HOT TOPIC, ami elvileg goth szubkultúra egyik boltja lett volna, de valójában csak kiihasználtak egy pár újgazdag tinit aki szeretett volna menő lenni, de elvárta hogy a feneke alát toljanak mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!