Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Sikerülne szerintetek az,...

Sikerülne szerintetek az, hogy ha gimi után kiköltöznék Amerikába ( Los Angeles) -be, és ott énekes, filmszereplő lennék? 13 éves vagyok, és szépen éneklek, ez az álmom. ( komolyan gondolom ezt az egészet, úgyhogy légyszi értelmes válaszokat kérek! )

Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért minket kérdezel? Neked kell hinni benne, hogy sikerülni fog! Valószinűleg most egy csomó zsibbadt "hahaha, te álmodozol, úgysem sikerül" jellegű választ fogsz kapni.

Bár én már nem vagyok 13 éves, de nekem is ez az egyik vágyam, és én hiszem, hogy sikerülni fog!

2012. jan. 10. 21:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem akarlak lelombozni, de nagyon kevés az esély rá.

Esetleg ha elmész egy X-Factor US-be vagy ha van ismerősöd, másképp nem nagyon.

2012. jan. 10. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha komolyan gondolod hajrá. De csak ha már 18 leszel. Addig járj énekórákra, esetleg tanulj meg valamin játszani. Fejleszd magad.
2012. jan. 11. 00:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választokat. ;)
2012. jan. 11. 15:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Kerdezo, majdnem 12 ev telt el a kerdes kiirasa ota. Mi lett veled? Sikerult kijutnod?
2023. szept. 2. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!