Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi ez? :o Már félek komolyan.

Mi ez? :o Már félek komolyan.

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy pár hónapja megismerkedtem egy lánnyal, de már tesóként tekintettem rá nagyon hamar (nagyon sok közös van bennünk) Na most megismerkedtem a tesójával 1hete és nem tudjuk mi van! Ha valamire gondolok kb. 10perc múlva azt írja nekem, amit ő gondol valahogy érzem és azt írom neki! Mint ha ikrek lennénk nagyoonnagyoon szeretjük egymást és nem értem! Ez miért van? Lehet, hogy ők életembe az első igaz barátnők? de neki is nagyon fura..

13/L

2012. márc. 9. 23:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Ugyan miért félsz? Nagyon egymásra hangolódtatok, ezért érzékenyebbek vagytok egymás rezdüléseire. Ez másokkal is előfordul.
2012. márc. 9. 23:09
 2/7 anonim válasza:

Ez normális, nem fura.

Yupiter

2012. márc. 9. 23:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak, hogy velem még nem volt ilyen...de köszönöm:)
2012. márc. 9. 23:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát most van :P Amúgy meg becsüld meg nagyon, mert ritka dolog.
2012. márc. 9. 23:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm:)
2012. márc. 10. 00:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi, hogy én meg őis 13éves a nagy tesója akivel még nagyon szeretjük egymást ő 16!
2012. márc. 10. 00:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Empátiának hívják ezt.
2012. márc. 10. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!