Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség. Már komolyan félek a helyzettől. Mit tegyek?
a barátommal több, mint 2hete szakítottam, egyszerűen nem szeretem, nem megy vele.
DE nem hagy békén, erölteti hogy legyünk barátok meg minden.
Elmondtam már neki szépen és keményen is hogy hagyjon békén. Nem érti meg.
Hivogat, smst küld, folyton találkozni akar.
Nem reagáltam semmijére...
De most nemvoltam itthon, itthon hagytam a telom és volt 2 nemfogadottam tőle, meg irta az sms-t hogy ő engem fél óra mulva vár a dunaparton.
Nagyon mérges lettem... egyszerűen flehivtam és orditottam vele, hogy értse meg hogy nem akarom látni. Erre kérdi hogy miért nem???
Mondom nincsen semmi közöd hozzá, nem tratozom neked magyarázattal.
De ő erőszakoskodott, hogy márpedig átjön, és itt fog állni a kapum előtt, és kiabált velem a telefonban, hogy ő akkoris elfogja mondani amit akar.
De könyörgöm mit kell ezen még beszélni??? Nem szeretem, nemkell, kész!
Most hogy szakítottam vele hirtelen olyan erőszakos, önző és bunkó lett... mindent eröltetni akar, még a találkát is.
Már előre félek hogy tényleg idejön:S
Mit csináljak???
Kérlek segítsetek:(
tudom hogyha nem reagáltam volna a dunapartos hivásra akkoris átjött volna:S
De még én remegjek az idegtől??? komolyan görcsöl a gyomrom:S
van bátyád vagy apád? hívd oda a pasit, mikor otthon vannak, és küldd ki a férfiakat a ház elé, hogy zavarják el
te ne nyiss ajtót és ne találkozz vele, a telefont ne vedd fel, sms-re ne válaszolj
uhh, te szegény :S
Egyébként, szerintem csak elkeseredett, és szerethet nagyon... de jobb félni mint megijedni, főleg, ha megmodntad neki 1000x, hogy mivan! Van családtag/barát, akire számítgatsz, aki "megvédhet"?
köszi a válaszokat.
Nincs itt a virágért viszont még nem mentem ki...
17éves vagyok, ő 20.
Áhhh komolyan olyan megalázó nekem ez:(
Sajnálom picit, szánom is meg mérges is avgyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!