Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Komolyan ennyire eltorzult...

Komolyan ennyire eltorzult világban élünk ahol már a 12 évesek is bulikba járnak?

Figyelt kérdés
Minap ritka alkalmak egyikeként értelmes szóváltásba keveredtem 12 éves öcsémmel, és mesélte, hogy az egyik lány osztálytársa volt buliba de őt még csak az utcára sem engedik ki sötétedés után. Mesélte, hogy a csaj fél tízre ment és HAJNALI(?!) 2-ig volt ott a 19 éves unokatestvére kíséretében. Valószínűleg nem babazsúrvolt mivel az említett unokatestvér a sáros földig leitta magát, a 12 éves "hölgy" pedig inkább tudott ülni mintsem állni és voltak valamiféle jegyszedők is. Amin még jobban kiakadtam azaz volt, hogy az osztálytársa magassága csupán 10 centimétert emelkedett meg annak a cipőnek köszönhetően amit viselt és a feje is nehezebb lett attól a 2 kiló sminktől amit magára rakott. Én saját magam sem engedném el az öcsémet ilyen helyre, de még csak a többi fiatalt sem, de ahogy elnézem ma már máshol van a "mérce", vagy tévedek?
2012. febr. 26. 20:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos a dolgok efelé tartanak.
2012. febr. 26. 20:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Tudod,nem a 12 éves kislány a hibás,hogy ilyen fiatalon kiló festéket ken magára,és qrvásan öltözködik.Ebben az esetben a szülők a legnagyobb hibásak.Megszülik a gyereket,és onnantól kezdve nem nevelik,hanem csak "ott van"..

Ha olyan lenne a szülő,akkor el magyarázná a 12 éves kislánynak,hogy túlzott sminktől 30 éves korára olyan ronda,ragyás lesz a bőre,hogy szégyellni fog az utcára kimenni.Ha elmondaná a 12 évesnek,hogy a magassarkú cipő viselésével 10--20 év múlva a gerince teljesen tönkre megy,és borzalmas fájásai lesznek..

Én sajnálom az ilyen gyerekeket,mert ezek a gyerekek magányosak,és csak fel akarják hívni a figyelmet magukra.

2012. febr. 26. 20:58
 3/9 anonim ***** válasza:
szomorú, de ezt el kell fogadni, ilyen a világ manapság.
2012. febr. 26. 20:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Egyébként a szülei dolgos, és gondos emberek illetve szülők, ezért is furcsálltam, hogy ez hogyan történhetett meg? A másik ami meglepett, hogy a 19 éves unokatestvére, hogy rendelkezhet akkora inteligencia hányadossal, hogy egy ilyen buliba viszi a 12 éves unokahúgát?
2012. febr. 26. 21:07
 5/9 anonim ***** válasza:

"Megszülik a gyereket,és onnantól kezdve nem nevelik,hanem csak "ott van".. "

Ilyen a legtöbb, de van még rosszabb, amikor maguk a szülők sztároltatják, modellfotózásra viszik meg "partykra".

2012. febr. 26. 22:08
 6/9 anonim ***** válasza:
És ezeket is 10-12 évesen csináltatják velük a szüleik.
2012. febr. 26. 22:09
 7/9 anonim ***** válasza:

" Egyébként a szülei dolgos, és gondos emberek illetve szülők"

nem azok.Valószínű,hogy rengeteget dolgoznak,de nem foglalkoznak a gyerekükkel.Ha gondos szülők lennének akkor a 12 éves lányuk nem így öltözködne,viselkedne

2012. febr. 26. 22:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem, sajnos ez van.
2012. febr. 27. 15:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Meg ez a körömfestés, szinte minden lány festi.
2012. febr. 27. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!