Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen gusztustalanok és...

Miért ilyen gusztustalanok és számítók a nők?

Figyelt kérdés

Múltkor udvaroltam egy nőnek,és rá kis idővel mellénk gurult kocsival egy pasi,a csajnak felcsillant a szeme,teljesen "elélvezett"mintha ott sem lettem volna,már-már úgy vettem észre,hogy zavarok,közben meg velem volt.Sütőt a szemértől,hogy milyen jó lenne most kényelmesen kocsiba ülni,mert ez milyen jó pasi,hogy kocsija van. de ez akkor is így van amikor csak beszélgetek a nőkkel,mintha a kocsi jelentené a jó pasit a boldogságot!!!

Undorító amikor udvarolok nőnek normálisan intelligensen,nem primitíven és ezt kapom.Miért ilyen gusztustalanok a nők??

Hol vagytok normális aranyos nem számító nők????

2012. máj. 27. 12:58
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
amit írtál a válaszomra, azt mind tudom. ezért is dumálunk neked arról, hogy nem ilyen minden nő. úgy hogy nem értem miért parádézol itt. egyébként meg az élet csak élet, nincs benne igazság, nem azt kell nézni.
2012. máj. 27. 14:15
 32/37 anonim ***** válasza:
Minek írsz minden mondat végére 3 felkiáltójelet? Olyan iszonyatosan idegesítő.
2012. máj. 27. 14:16
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Lásd be kérdező, nincs túl sok választásod.

1. Elhiszed a többieknek, hogy nem minden nő lotyó, és megpróbálsz úgy viselkedni, hogy ne csak a lotyók adjanak neked esélyt.

2. Nem hiszed el, és megpróbálsz megfelelni a lotyók elvárásainak.

3. Csajozás? Kinek kell? Ott a jobb kezed, meg a bal...

Ja, 4. kitalálhatsz egy szuper biológiai fegyvert, amivel az összes csúnya gonosz lotyót kinyírhatod.

Kár, hogy a végeredmény itt is ugyanaz lesz, mint a 3. esetben.

Ez van, husimusi.

2012. máj. 27. 17:25
 34/37 A kérdező kommentje:

14:16

Azért,mert tudom,hogy idegesít!!!!!!!!! : D

2012. máj. 27. 17:51
 35/37 A kérdező kommentje:

Nem ilyen minden nő,de a többsége igen!!!

Sajnos köszönhetitek ti nők ezeknek a ri..coknak,hogy a pasik még a normális nőkkel is úgy bánnak!

Én már nem tudom leszűrni,mert még egy szerény lány is tud meglepetést okozni.

2012. máj. 27. 17:55
 36/37 anonim ***** válasza:

Öhm, engem kosarazott már ki azért egy srác, mert nem volt elég nagy mellem szerinte. Nah most akkor ez mekkora f*szság már! Mercisnek meg audisnak nem születik az ember, hanem az lesz, viszont én nem tehetek a mellméretemről, ilyen a genetikám. Most akkor minden pasi szemét állat? Nem, az az egy volt, sőt, mondhatnám, hogy "mostanában ez a divat".

Másrészt ha meglátok egy szép autót/motort, akkor én is megnézem, pedig az esetek jelentős részében olyan a sofőr, hogy szóba sem állnék vele. Ugyan úgy megnézek egy nőt is, akinek mondjuk jó a frizurája vagy a ruhája, pedig egyáltalán nem vonz a saját nemem.

2012. máj. 28. 04:29
 37/37 hamaramadarat válasza:
a nők gusztustaln férgek. az összes. nincs kivétel.
2013. júl. 14. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!