Miért ilyen gusztustalanok és számítók a nők?
Múltkor udvaroltam egy nőnek,és rá kis idővel mellénk gurult kocsival egy pasi,a csajnak felcsillant a szeme,teljesen "elélvezett"mintha ott sem lettem volna,már-már úgy vettem észre,hogy zavarok,közben meg velem volt.Sütőt a szemértől,hogy milyen jó lenne most kényelmesen kocsiba ülni,mert ez milyen jó pasi,hogy kocsija van. de ez akkor is így van amikor csak beszélgetek a nőkkel,mintha a kocsi jelentené a jó pasit a boldogságot!!!
Undorító amikor udvarolok nőnek normálisan intelligensen,nem primitíven és ezt kapom.Miért ilyen gusztustalanok a nők??
Hol vagytok normális aranyos nem számító nők????
????
mi is van most?
leírtál egy nőt. mintha nem tetszhetne neki a kocsi, a pasi...... problem? megszívtad.
és ha 2 nővel is volt ilyen, vagy 7-tel, akkor sem "a nők"! ez csak a te szerencsétlenséged.
miért ilyen általánosítók és rinyálók a férfiak?????
ez van, majd találsz jobbat. kész. ágyő.
Hát sajnos úgy vettem észre,hogy ez baromi fontos a nőknek!!!!
Rendesen megváltozik az arc vonásuk,még integetnek is a kocsi után!!!Mosolyognak ezerrel!!!
"miért ilyen általánosítók és rinyálók a férfiak?????"
És a nők? "Minden pasi disznó"?! Hülye p*csa.
13:19 Mondom én!!!
Most nem kell megvédeni a mai nőket,ilyenek majdnem mind!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!