Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen gusztustalanok és...

Miért ilyen gusztustalanok és számítók a nők?

Figyelt kérdés

Múltkor udvaroltam egy nőnek,és rá kis idővel mellénk gurult kocsival egy pasi,a csajnak felcsillant a szeme,teljesen "elélvezett"mintha ott sem lettem volna,már-már úgy vettem észre,hogy zavarok,közben meg velem volt.Sütőt a szemértől,hogy milyen jó lenne most kényelmesen kocsiba ülni,mert ez milyen jó pasi,hogy kocsija van. de ez akkor is így van amikor csak beszélgetek a nőkkel,mintha a kocsi jelentené a jó pasit a boldogságot!!!

Undorító amikor udvarolok nőnek normálisan intelligensen,nem primitíven és ezt kapom.Miért ilyen gusztustalanok a nők??

Hol vagytok normális aranyos nem számító nők????

2012. máj. 27. 12:58
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Rendesen elveszik az önbizalmamat,pedig nekem is van kocsim,csak nem luxus!!!!Nem használom mindig,szeretek sétálni utazgatni..Jó kocsi jó pasi?????
2012. máj. 27. 13:08
 12/37 anonim ***** válasza:
84%

????

mi is van most?

leírtál egy nőt. mintha nem tetszhetne neki a kocsi, a pasi...... problem? megszívtad.

és ha 2 nővel is volt ilyen, vagy 7-tel, akkor sem "a nők"! ez csak a te szerencsétlenséged.

miért ilyen általánosítók és rinyálók a férfiak?????

ez van, majd találsz jobbat. kész. ágyő.

2012. máj. 27. 13:11
 13/37 A kérdező kommentje:

Hát sajnos úgy vettem észre,hogy ez baromi fontos a nőknek!!!!

Rendesen megváltozik az arc vonásuk,még integetnek is a kocsi után!!!Mosolyognak ezerrel!!!

2012. máj. 27. 13:15
 14/37 A kérdező kommentje:
arcvonásuk az egybe bocsánat!!! : )
2012. máj. 27. 13:17
 15/37 anonim ***** válasza:
31%

"miért ilyen általánosítók és rinyálók a férfiak?????"

És a nők? "Minden pasi disznó"?! Hülye p*csa.

2012. máj. 27. 13:18
 16/37 anonim ***** válasza:
94%
jó akkor szerezz be egy luxuskocsit vagy nem lesz soha senkid!!!! ha te így érzed...oké. baromira lesz.arjuk hogy ilyen béna vagy.... csak ne minket idegesíts vele!
2012. máj. 27. 13:19
 17/37 anonim ***** válasza:
29%
nekem is volt ilyen, kb. ugyanez megtörtént. Megálltam és mondtam hogy "akkor szevasz, menj el"
2012. máj. 27. 13:19
 18/37 anonim ***** válasza:
most mit ugrassz te, egyik válaszoló. csak ironizálok :p az meg szintén csak egy nő megnyilvánulása, amit írtál, nem az összesé. de ha hülyeségeket beszél valaki..., hát... én is tudok
2012. máj. 27. 13:20
 19/37 A kérdező kommentje:

13:19 Mondom én!!!

Most nem kell megvédeni a mai nőket,ilyenek majdnem mind!!!

2012. máj. 27. 13:23
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Véletlenül belenyúltál a sz@rba.Van ilyen.Ez sem különb annál,mint amikor egy olyan pasi "udvarol",aki csak megfektetni akar.
2012. máj. 27. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!