Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen gusztustalanok és...

Miért ilyen gusztustalanok és számítók a nők?

Figyelt kérdés

Múltkor udvaroltam egy nőnek,és rá kis idővel mellénk gurult kocsival egy pasi,a csajnak felcsillant a szeme,teljesen "elélvezett"mintha ott sem lettem volna,már-már úgy vettem észre,hogy zavarok,közben meg velem volt.Sütőt a szemértől,hogy milyen jó lenne most kényelmesen kocsiba ülni,mert ez milyen jó pasi,hogy kocsija van. de ez akkor is így van amikor csak beszélgetek a nőkkel,mintha a kocsi jelentené a jó pasit a boldogságot!!!

Undorító amikor udvarolok nőnek normálisan intelligensen,nem primitíven és ezt kapom.Miért ilyen gusztustalanok a nők??

Hol vagytok normális aranyos nem számító nők????

2012. máj. 27. 12:58
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
4%
Kihaltak. R.I.P. beléjük...
2012. máj. 27. 13:00
 2/37 anonim ***** válasza:
28%
Majd mindjárt jön 25 csaj és leírja, hogy ők nem ilyenek, nekik nem számít a pénz stb...
2012. máj. 27. 13:01
 3/37 BlackSword ***** válasza:
Figyu!!! Ne add fel, mert nem minden nő ilyen... Lehet Te keresel rossz helyen... A diszkókban a legtöbb lány a pénzre és a kocsira megy, de hidd el nekem, hogy nem minden lány ilyen... Csak ezek ritkák, mint a fehér holló... Azt ajánlom nézz szét kissé a kulturáltabb helyeken is...
2012. máj. 27. 13:01
 4/37 anonim válasza:
95%
Hát rosszba nyúltál bele.Van ilyen.Nem minden lánynak ez a fontos csak őket nem veszik észre a pasik:/
2012. máj. 27. 13:03
 5/37 anonim válasza:
100%

Mondjuk ne a tizenéveseket / plázacicákat válaszd...

Jó idő van, kimész a parkba, vagy tudom is én...bár az is biztos, hogy 10-ből 9 nő ilyen gyopár manapság.

6/37 A kérdező kommentje:

Ez nem discóból való nő,hanem általában egy nő.

De valahogy minden nőnek felcsillan a szeme ilyenkor!

Hányni tudnék!!!!!

7/37 anonim ***** válasza:
77%
Uncsik vagytok már...
 8/37 anonim ***** válasza:
36%
Meg érdemlitek, ha ilyen rinyap*nák vagytok.
2012. máj. 27. 13:04
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
Kikérem magamnak, én nem ilyen vagyok :(((
2012. máj. 27. 13:05
 10/37 anonim ***** válasza:
94%

"De valahogy minden nőnek felcsillan a szeme ilyenkor! "

Ezt honnan tudnad, te kis szanalomkupac? :D

25/F

2012. máj. 27. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!