Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennyire nem számítok neki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nem számítok neki? Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

7hónapja van párkapcsolatom, de nem egészen az... Szóval mindig én keresem általában én írok neki először. Van, hogy 3 napig nem is beszélünk és kábé 7-8 naponta találkozunk. Azt mondja szeret, de nekem ez kevés, mert nem érzem. Keveset ér rá, mindig minden fontosabb, mint én. Szerintetek? :S

19/L

2012. febr. 9. 20:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Meg kell beszélni,minél hamarább ezt vele;)
2012. febr. 9. 20:44
 2/3 Macs1209 ***** válasza:

Elmondod neki, hogy ez neked nem jó (bár már sokkal

hamarabb kellett volna). Ha ez nem segít, akkor lapát.

A nők igényelnek bizonyos dolgokat a párjuktól, és amit

leírtál, az nagyon almás...

2012. febr. 9. 20:46
 3/3 anonim válasza:
Áhh,annyira ismerős,hogy az nem igaz.Mondjuk az enyém rövidebb idejű volt,mint a tiéd.Mondjuk mi minden na beszéltünk,meg taliztunk is,de ez azért volt mert egy suliba jártunk...mindegy.De neki is fontosabb volt minden,mint én.Nekem is mondta,hogy szeret,de kevés volt.Aztán jól átvert,hazudozott rólam dolgokat,szal előbb-utóbb rájöttem,hogy megakar tőlem szabadulni,mert olyan gyáva,h nem tud szakítani.Én beszétem vele,hogy nekem ez így nem jó,de csak utánna 1-2 jétig volt minden rendben,aztán vissza megint,mintha semmit sem modam volna.Beszélj vele,végülis megér egy róbát,ha szereted,de ha nem javul,szakíts!
2012. febr. 12. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!