Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerethet, vagy ennyit számíto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethet, vagy ennyit számítok csak? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
a fiúhaveromba beleszerettem. nem volt egy ideig gond, hisz el tudtam titkolni. de aztán kiderült h ha mást nem is de szexet akarna. de nem többet. ebbe nem akartam belemenni. nem is mentem. viszont egyre jobban belebonyolódunk. nem egyszer megcsókolhattam volna, vagy lefeküdhettem volna vele. de nem akarom h érzés nélkül csinálja. ő ma azt mondta szeretlek. de nem merte a szemembe mondani csak ajtón keresztül mikor kiléptem tőlük. érezteti mondja, hogy szeret meg számítok neki,de fáj h egy ilyen baráti dugásba belevinne, mert akk én koppannék. mit tegyek???
2011. máj. 19. 00:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeret csak kamuzik. Azt mondja amit hallani akarsz, hogy lefektethessen, mert tudja, hogy úgy belemennél ha ő is szeret. Ne hagyd magad manipulálni. Semmiképp ne feküdj le vele. Csak megakar dugni aztán mennél a kukába. Hidd el. 19/N
2011. máj. 19. 00:54
 2/3 A kérdező kommentje:
elhiszem. ezért is nem mentem és nem megyek bele
2011. máj. 19. 00:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Talán ha valami áldozatot hozhatna, amit egy numera nem ér meg, és megjátszani sem lehet...
2011. máj. 19. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!