Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok véleményére számitok. Dobjam ki?
Figyelt kérdés
A barátom ki ment Hollandiába dolgozni 6 hónapja vagyunk együtt de az utóbi időben nem is nagyon beszélünk mivel ő azt mondja nincs ideje mert dolgozik(csajokat kezd futattni és drog üzletei is vannak)megvett egy kutyát magának és ő vele kell foglalkoznia Ez abszurdum mindenkire van ideje csak rám nincs és azt mondja hogy én féltékenykedek és hisztizek.2010. ápr. 28. 10:43
2/17 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy dobd ki, de szerintem ezt te is sejted, érzed, hogy ez így nem oké. Mikor ment ki dolgozni?
Te is kezdhetnél új életet, olyannal aki nem ilyen "szakmában" dolgozik és éli mindennapjait. Legyen eszed, ne tarts ki olyan ember mellett, aki nem szakít rád időt. 22/L
3/17 anonim válasza:
Első: Miért lenne fake? Az én ex-pasim is ezt csinálta, gyűlöltem is érte. Amúgy 2. vagyok. 22/L
5/17 anonim válasza:
És még kérdezed? Naná, hogy dobd ki.
6/17 anonim válasza:
a csaba egy akkora nagyképű köcsög lett mostanában. De majd a nyáron megnézzük, mire viszi a hájával
7/17 anonim válasza:
már réééég ki kellett volna dobni...
8/17 anonim válasza:
Most az hogy olyan komolyan veszi a munkáját, mért baj?
9/17 anonim válasza:
dobd ki szerintem.igaz hogy hollandia más világ de akkor se kéne ezt csinálni vigyázz hogy bele ne keveredj
10/17 Evelynn válasza:
én egyértelműen szakítanék vele...még h nincs ideje a csajára...mit képzel az??
nehéz lehet ha még szereted, de sztem jobban teszed ha dobod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!