A nőgyógyászok miként állnak a kismama táppénzre való kiírásához? Mindenki véleményére számítok.
Nekem egy szó nélkül megírta hozzá a papírt. Szerintem nem akadékoskodnak, főleg ha olyan melód van.
40km
Én jelenleg 7 hetes terhes vagyok, de nagyon félek a betegségektől (H1N1), de bármitől mert azt hallottam hogy a láztól el lehet vetélni, másrészt call centerben dolgozom elég szigorúan betartják az óránkénti 10 perc szünetet és az állandó pisilés, émelygés eléggé megnehezíti a munkavégzésem. Másrészt sajnos már volt 3 nőgyógyászati műtétem méhen belüli és félek hogy ez nehogy hatással legyen erre a terhességre.
Köszönöm az eddigi válaszokat és természetesen számítok mások véleményére is.
I. kerület Vörösvári úti rendelőintézet nőgyógyászairól valami tapasztalat. (Vagy a Szent Margit kórház terhesgondozásáról)?
Köszönöm
Nálunk még szívhang sem volt mikor magától mondta!
De a körzeti dokink meg azt mondta,h nem is kellett volna vinnem a papírt kiírt volna magától amikor mondom!Ez is sajnos annyira orvos függő magyarországon!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!