Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A nőgyógyászok miként állnak...

A nőgyógyászok miként állnak a kismama táppénzre való kiírásához? Mindenki véleményére számítok.

Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 16:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az orvosom nekem is ajánlotta már korábban, de mivel nem volt semmi probléma, ezért még nem írt ki, illetve nem javasolta a háziorvosnak. Most jött el az ideje, éppen 30 hetes leszek akkor, minden zokszó nélkül meg fogja tenni.
2009. nov. 30. 17:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is 6 hetes voltam amikor a dokim táppénzre vett. Megkérdezte, hogy akarok-e még dolgozni én mondtam, hogy nem és azóta táppénzen vagyok.
2009. nov. 30. 17:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Amikor megtudtam, hogy el akarnak küldeni, elmentem a dokihoz és megkérdeztem, hogy ilyenkor mit lehet tenni. A válasza az volt, hogy táppénzre vesz, és szülésig azon is tart. 12 hetes voltam akkor
2009. nov. 30. 21:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Még nem találkoztam olyannal, akit ne írt volna ki szó nélkül az orvosa. A terhesség alatti munka megterhelő, persze kibírható, de ha te úgy érzed, nem megy, nem fog rákényszeríteni. Nekem már amikor minimális komplikációim voltak, ami mellett lehetett volna dolgozni, legfeljebb kellemetlen lett volna, magától ajánlotta, hogy szívesen kiír, én döntsek, én érzem, hogy bírom a strapát. Végül meg tudtam a munkahelyemen beszélni, hogy átmenetileg otthonról dolgozom, és csak akkor megyek be, amikor feltétlenül muszáj, így aztán a mai napig dolgozom (35 hét), de már tényleg itthonról is küszködés az egész.
2009. dec. 1. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!