Milyen felnőtt lesz egy olyan kisfiúból, aki szebbnek, jobbnak tartja magát mindenkinél?
"Én is azt gondolom, amit az előttem írók. Miért is foglalkozol te ezzel? Nem a te problémád, vagy talán irigy vagy egy kicsit?"
Az előző kommentemet olvasd át és megérted, miért bánt. Az állandó dicsekvésével teljesen meghülyíti a gyerekeket.
Igy van, befolyásolható, de úgy helyes hoggy egész életében az. A legnagyobb hatással pedig ti, szülők lehettek rá, ha ez nem igy van akkor valamit helytelenül kezeltek.
Ha valóban ennyire szélsőséges a helyzet és rajtad kivül mindenki panaszkodik akkor a tanárok is vegyenek erőt magukon és kezeljék helyükön a dolgokat. Nekik ezt már rég meg kellett volna tenniük. Hangúlyozom akkor ha valóban igy zajlik ahogy irod és semmiféle túlzásba nem vittek az érzelmeid ebben a sztoriban.
Azért ezt jobb ha végiggondolod mielött nekiesnél a tanárnak.
szerintem, raboljátok el a kissrácot, és követeljetek annyi pénzt az életéért, hogy nyomorba süllyedjen a család.
Akkor nem tud már dicsekedni a gyerek, a váltságdíjból meg Te is magassarkúban tipeghetsz osztályfőnökire, meg elkényeztetett f4szfejet is nevelhetsz a kölködből.
Sajnos nem minden 11 éves gyereknek olyan könnyű megmondani azt, h miért nem kaphat meg egy drága játékot esetleg, amit a másik gyerek naponta megkap. Az meg h az az "elit" gyerek ilyeneket mond, h a másik anyja vagy apja egy senki, az engem is felháborítana egy kicsit. Engem nem zavar az ha vki gazdag, felőlem milliárdos is lehet, de attól még ne nézze le a kisebb keresetű embert. És a gyerekét meg főleg ne ilyenre nevelje, h másokat alázzon már ilyen korban. Persze mindenki úgy neveli ahogy tudja..
De erre mondok egy sztorit: Általánosban nekem is volt egy focista családfővel megáldott osztálytársam. Sok pénzük volt, villogtak is vele rendesen. Nekem akkor azt tanították, h viselkedjek a másik gyerekkel normálisan, ha viszont ő úgymond bunkó, akkor hagyjam békén azután, és ne figyeljek rá. Nem is maradt meg a régi barátság vele mostanáig, nem úgy mint a többi oszt.társsal (nagyrészben). Azóta viszont apuci megöregedett, véget ért a futball karrier, és mivel végzettsége nemvolt, mert ő focisztár volt, most munka nélkül ücsörög otthon. Anyuka élte világát már akkor is, nem dolgozott, most tapasztalat híján minden szutyok munkát elválla, h tudjanak enni egyáltalán.
Az ilyeneket majd az élet megtanítja. Vagy nem.. Te csak magyarázd el a fiadnak, h a pénz nem minden, és h ne foglalkozzon azzal a gyerekkel. Persze ezt nehéz lesz megértetni egy ilyen korú gyerekkel.
Ez szánalmas, hagyd már abba. Honnan tudod, hogy mit tanítanak annak a kölyöknek otthon? Azt hiszed, érdekel valakit abban a családban, hogy mi van veletek?
Ki ez a 11 éves kölyök? úgy beszélsz róla, mint az antikrisztusról.
A te gyereked is kap teszemazt mindennap enni, pl. reggeli ebéd, vacsora. Egy cigánygyerek a nyírségben nem biztos. Te lénézed a cigányokat? ha igen, akkor csókolom, Te sem vagy jobb, mint a focistacsalád. Ha nem, akkor meg honnan veszed azt, hogy a tehetősebb lenézi a szegényebbet? De azért, mert vannak éhező gyerekek, te még fogsz enni adni a gyerekednek, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!