Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Éreztetek már ilyen közel az...

Éreztetek már ilyen közel az államvizsgához?

Figyelt kérdés
Közel az államvizsgához mostanában folyton arra gondolok, mennyire szerettem ezt az iskolát, mennyire rengeteg élmény fűz ide engem. Szabályosan könnybe lábad a szemem ha eszembe jut, nem lesznek már több éjszakák mikor barátnőimmel éjszaka a koleszba kérdezzük ki egymást, vagy hogy szóbelik előtt izgulunk. El fognak válni az útjaink és mindannyian másfele megyünk. A tanárok is hiányozni fognak meg úgy az egész légkör. Életem egyik legszebb 3 éve volt és most pikkpakk elmúlik, pedig még csak most kezdődött:(

2012. máj. 22. 21:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Akkor irány az MA/MSC! :)

Egyébként nekem ez a varázs már akkor elmúlt,amikor a szakdolgozatírós,alig van 1-1 gyakorlatom időszak beköszöntött. Tényleg nehéz volt elfogadni, tudtam, hogy elvesztem majd pár barátomat,de egy új korszak jön,ne aggódj, átmeneti pánik :) Sok sikert amúgy!

2012. máj. 22. 21:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megyek MSc-re, úgy tervezem:) De más város, más emberek. Furcsa lesz megszokni:)
2012. máj. 22. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!