Éreztétek valaha, vagy szoktátok érezni hogy nem feleltek meg a szüleiteknek?
Én nagyon sok ideje így vagyok, ezt a "gyógyszert szedem" rá:
Folyamatosan.
Ők azt szerették volna, ha otthonülő, bulizni nem járó, szelíd, magoló joghallgató leszek. Ehelyett őrült, metált bömböltető és koncertekre járó, aktívan politizáló, lökött bölcsész lettem. Mostanra Phd-hallgató, mellette tanítok. Mindkettőt imádom. Az ellentéte vagyok annak, amit szerettek volna. Élvezem az életem, de sokszor bennem van. hogy csalódást okoztam a szüleimnek.
4. vagyok
Azt azért hozzá kell tennem, hogy ők azért is erőltették a jogi pályát, mert azt gondolták, azzal sokat fogok keresni. Mi nem voltunk kifejezetten szegények, nagyjából mindenem megvolt mindig, viszont ezért a szüleimnek iszonyatosan sokat kellett dolgoznia, miközben mindketten betegek. Azt szerették volna, hogy ha én kicsit könnyebben boldogulok.
Másrészt egyszerű emberek, az, hogy valaki jogot végzett, nekik nagyon nagy dolog. A bölcsészetet meg nem tudják hová tenni, pontosabban nem értik, hogy ez nekem miért jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!