Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Éreztetek már így, mikor a...

Éreztetek már így, mikor a szakítás után évekkel később megláttátok az exeteket?

Figyelt kérdés

Négy éve szakítottam az exemmel, és nagyon csúnyán váltunk szét, úgyhogy egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot. Más városban él, jóval messzebb, úgyhogy nem is látom soha, még véletlenül sem.

Ma viszont feldobta a facebook ismerősi lehetőségként. Kíváncsiságból megnéztem a profilképét, és ahogy szemlélgettem, arra gondoltam, hogy atya úristen, hogy tudtam én vele lefeküdni?! Olyan, mintha valami egészen másik embert látnék, mint akivel anno jártam. Ti is éreztetek már ilyet?

2012. ápr. 10. 00:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Elmúlt a rózsaszín köd, már a valóságot látod. Nem csak a szerelemben van így.
2012. ápr. 10. 00:03
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
ugyanez volt velem, sz@r érzés! én élőben beszéltem vele, és csak néztem őt amíg beszél, és arra gondoltam de undorító vagy te bmeg.....
2012. ápr. 10. 00:06
 3/16 A kérdező kommentje:

Kettes. :D Bennem is pont ez játszódott le, csak nem ennyire durván. Arra gondoltam, hogy "jézus, dehát ez a pasi CSÚNYA!"

Amúgy jól írtad egyes, valóban, mintha valami varázs elmúlt volna róla. Csak én egyszerűen nem számítottam arra, hogy ilyen durva lesz évek után viszontlátni, mintha más szemmel látnék, vagy nem tudom.

2012. ápr. 10. 00:09
 4/16 anonim ***** válasza:
54%
Ha változott a külseje akkor könnyen érthető ez.Volt egy csaj akiért 3 évig odáig voltam.17 év után elszörnyedve láttam a facebookon milyen csúnya hájas disznó lett.
2012. ápr. 10. 00:09
 5/16 A kérdező kommentje:
A kép abból az időből való, amikor jártunk, tehát erről szó sincs. Szimplán csak mintha egy másik embert látnék, pedig a képet ismerem, többször láttam is.
2012. ápr. 10. 00:10
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Én egy éve szakítottam, és szintén elég csúnya a történet.

És most kezdek ilyen érzésekkel élni. :D (hála Istennek!!!). Nekem ugyan ismerősöm a fészen, de pont ma írt ki valami oltári nagy hülyeséget(ami szerinte vicces, mások szerint nem az), és mást nem tudtam csinálni, csak szánakozni. Rámentem a képeire...és valahogy hányinger kapott el. Abszolút nem volt az esetem, nem is értem, hogy hogy járhattam én vele. :D

2012. ápr. 10. 00:12
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

A rózsaszín ködfelhő olyan mint ha be lennél dogozva az agy dopamint termel ami úgy hat mint a kábító szerek ha ez agyi kémiai folyamat befejeződik a csupasz valóságot látod józan szemmel.

Az exed ugyanígy van a dologgal.

2012. ápr. 10. 00:16
 8/16 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató. :)
2012. ápr. 10. 00:16
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem máig tetszik a legtöbb lány akibe valaha szerelmes voltam.Akitől megundorodtam attól kizárólag csak a külsején látható nagyon előnytelen változások miatt.Aki nem csúnyult meg az továbbra is tetszik,akár 20 évvel később is,legfeljebb nem vagyok már odáig érte mert félig-meddig idegenné vált a hosszú idő miatt.
2012. ápr. 10. 00:24
 10/16 anonim ***** válasza:

szerintem ez természetes, mindenkivel legalább egyszer előfordul ez :)

[link]

2012. ápr. 10. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!