Éreztetek már így, mikor a szakítás után évekkel később megláttátok az exeteket?
Négy éve szakítottam az exemmel, és nagyon csúnyán váltunk szét, úgyhogy egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot. Más városban él, jóval messzebb, úgyhogy nem is látom soha, még véletlenül sem.
Ma viszont feldobta a facebook ismerősi lehetőségként. Kíváncsiságból megnéztem a profilképét, és ahogy szemlélgettem, arra gondoltam, hogy atya úristen, hogy tudtam én vele lefeküdni?! Olyan, mintha valami egészen másik embert látnék, mint akivel anno jártam. Ti is éreztetek már ilyet?
Kettes. :D Bennem is pont ez játszódott le, csak nem ennyire durván. Arra gondoltam, hogy "jézus, dehát ez a pasi CSÚNYA!"
Amúgy jól írtad egyes, valóban, mintha valami varázs elmúlt volna róla. Csak én egyszerűen nem számítottam arra, hogy ilyen durva lesz évek után viszontlátni, mintha más szemmel látnék, vagy nem tudom.
Én egy éve szakítottam, és szintén elég csúnya a történet.
És most kezdek ilyen érzésekkel élni. :D (hála Istennek!!!). Nekem ugyan ismerősöm a fészen, de pont ma írt ki valami oltári nagy hülyeséget(ami szerinte vicces, mások szerint nem az), és mást nem tudtam csinálni, csak szánakozni. Rámentem a képeire...és valahogy hányinger kapott el. Abszolút nem volt az esetem, nem is értem, hogy hogy járhattam én vele. :D
A rózsaszín ködfelhő olyan mint ha be lennél dogozva az agy dopamint termel ami úgy hat mint a kábító szerek ha ez agyi kémiai folyamat befejeződik a csupasz valóságot látod józan szemmel.
Az exed ugyanígy van a dologgal.
szerintem ez természetes, mindenkivel legalább egyszer előfordul ez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!