Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Éreztetek már így, mikor a...

Éreztetek már így, mikor a szakítás után évekkel később megláttátok az exeteket?

Figyelt kérdés

Négy éve szakítottam az exemmel, és nagyon csúnyán váltunk szét, úgyhogy egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot. Más városban él, jóval messzebb, úgyhogy nem is látom soha, még véletlenül sem.

Ma viszont feldobta a facebook ismerősi lehetőségként. Kíváncsiságból megnéztem a profilképét, és ahogy szemlélgettem, arra gondoltam, hogy atya úristen, hogy tudtam én vele lefeküdni?! Olyan, mintha valami egészen másik embert látnék, mint akivel anno jártam. Ti is éreztetek már ilyet?

2012. ápr. 10. 00:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

én egyik exem külsejétől sem undorodtam meg visszanézve sem (nem véletlenül tetszettek meg anno).

inkább a természetük keltett bennem viszolygást

2012. ápr. 10. 00:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Fura tud lenni, amikor az ember idővel más szemmel néz a dolgokra.
2012. ápr. 10. 00:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem undorodtam meg és még hányinger sem kaptam egyik látványától sem.De tény, hogy nem tudom, mi tetszett bennük.

Épp a napokban olvastam erről és azt írták, hogy ha elmúlik a rózsaszín köd akkor látod meg a negatívumokat a másikban és ezt külsőre is értették, pl. pattanások, nagy orr, aránytalan testalkat.

2012. ápr. 10. 07:10
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sajna mostanában 2-3x is álmodtam a volt férjemmel. Mi nem haraggal váltunk el, de engem ezek az álmok is megviseltek. Kíváncsiságból persze érdekel, hogy mi van vele, de szó szerint leizzadva ébredek, ha vele álmodok és örülök, hogy nem ez a való élet, hanem a második férjemmel élünk boldog házasságban.
2012. ápr. 10. 09:24
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pont előző barátomnál érzem ezt. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy mit láttam benne... És hagytam neki valaha, hogy hozzámérjen :S
2012. ápr. 10. 19:16
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mai napig tetszik a külsejük.

De van pár exem, akik más oldalukat mutatták a szakítás után, mint amikor velük voltam. Meg is undorodtam tőlük...

24/N

2012. ápr. 10. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!