Éreztetek már így, mikor a szakítás után évekkel később megláttátok az exeteket?
Négy éve szakítottam az exemmel, és nagyon csúnyán váltunk szét, úgyhogy egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot. Más városban él, jóval messzebb, úgyhogy nem is látom soha, még véletlenül sem.
Ma viszont feldobta a facebook ismerősi lehetőségként. Kíváncsiságból megnéztem a profilképét, és ahogy szemlélgettem, arra gondoltam, hogy atya úristen, hogy tudtam én vele lefeküdni?! Olyan, mintha valami egészen másik embert látnék, mint akivel anno jártam. Ti is éreztetek már ilyet?
én egyik exem külsejétől sem undorodtam meg visszanézve sem (nem véletlenül tetszettek meg anno).
inkább a természetük keltett bennem viszolygást
Én nem undorodtam meg és még hányinger sem kaptam egyik látványától sem.De tény, hogy nem tudom, mi tetszett bennük.
Épp a napokban olvastam erről és azt írták, hogy ha elmúlik a rózsaszín köd akkor látod meg a negatívumokat a másikban és ezt külsőre is értették, pl. pattanások, nagy orr, aránytalan testalkat.
Nekem mai napig tetszik a külsejük.
De van pár exem, akik más oldalukat mutatták a szakítás után, mint amikor velük voltam. Meg is undorodtam tőlük...
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!