Ahol nagyon nehéz volt az első gyerekkel, mikor éreztétek, hogy apuka készen áll a kistesóra?
Most 3 éves a lányunk. Amikor őt terveztük, csak erről beszélt, ő hozta fel a témát mindig. Most ha valaki kérdezi, annyit válaszol, hogy "majd". Ha én kérdezem, akkor "oké, jöhet". Nem azt akarom, hogy beleeggyezen, hanem hogy ő is akarja.
Vajon mikor lesz ez így? Egyáltalán lesz valaha?
6 év után de nem ajánlom hogy pont hat évet várjatok, az a legrosszabb. Én és húgom között is hat év van és nagyon nehezen jövünk ki, szerintem vagy kevés mondjuk 3 pont jó, vagy sokat mondjuk 10 12 évet várjatok, amíg már ő is segíthet a tesó körül.
17L
4 gyereket szerettem volna, párom kettőt, még csak egy van,de lehet, hogy több nem is lesz, de ha biztosra tudnánk, hogy a következő fiú lesz akkor lehet, hogy 5 év múlva bevállalnánk
de ahogy most állnak a dolgok és előreláthatólag nem is igen lesz javulás, sajnos azzal is számolnunk kell, hogy nem tud saját házba költözni és a kis családjával majd itt fog lakni nálunk (tudom ez még nagyon messze van,de mindenre gondolni kell)
Szia!
Az én férjem 4-et akart, de legalább hármat. Kettőben állapodtunk meg. Mondjuk ez elég hülye szó ide, de mindegy.
Megszületett a fiunk, most 1,5 éves és apuka már szeretné a következőt. Na de én meg nem. Attól tartok, hogy soha nem is akarok majd többet, nagyon sírós, rosszul alvó volt egészen 1 éves koráig. Szinte le sem tettem emiatt. Most átalusszuk az éjszakákat. Nem szeretném megint előröl kezdeni, mert benne van a pakliban, hogy megint ilyen nehéz lesz.
Valószínű a férjed is átértékelte a dolgokat a tapasztaltai alapján vagy csak nem akarja, hogy kényszernek érezd ha mégis szeretné már a következő babát.
Kérdezz rá miújság, ennél jobbat nem tehetsz!
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Az sem lenne nagy tragédia, ha nem lenne kistesó, csak ha így érez, mondja ezt.
Anyagi akadálya szerencsére nem lenne.
Nekem ez a "lesz ahogy lesz, jön ha akar" nem jön be gyerekvállalásnál, egy gyerek ennél sokkal nagyobb felelősség. Ráadásul a párom is becsapva érezné/érezhetné magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!