Éreztétek valaha, vagy szoktátok érezni hogy nem feleltek meg a szüleiteknek?
Figyelt kérdés
Mármint, hogy ők nem ilyennek akartak, vagy nem gondolták hogy ilyen ember lesz belőled. Én ezt érzem gyakran, és rosszul esik. Mindenki más jobban viselkedik szerintük mint én. Mit tegyek?2012. ápr. 25. 20:50
11/12 anonim válasza:
Én egyikőjüknek sem tudtam igazán megfelelni.Akkor voltak elégedettek velem,amikor folyton otthon ültem,nem mentem soha sehová,ugyanazokat a könyveket olvastam,mint apám,ugyanazokat a zenéket szerettem és mindenben egyezett a véleményünk.Ez kb 1 év volt az életemből.14 éves koromban történt valami,megvertek az utcán és ez teljesen megváltoztatott,nyitottabb lettem,sok minden kezdett érdekelni és megváltoztam.Apám akkor kezdett el utálni,amikor gimibe mentem.Anyámnak szerintem mindig is teher voltam,lehet,hogy szeret,de már biztos azt várja,hogy mikor szabadul meg a problémájától,vagyis tőlem.Gyerekkoromban hiperaktív voltam,akkor az volt a baj velem.Utána meg más.A fene tud kiigazodni rajtuk,de már nem is érdekel.Ha nem akarnak elfogadni,nem kell.
12/12 anonim válasza:
Tudom, hogy nagyon szeretnek, de ezt érzem :(( Sőt, úgy amblock baromi elveszettnek érzem magam, ez egy állandó állapot, na de... megszoktam. És ezzel a keserűséggel a vállamon élem az életem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!