Pécsett van normális mozi is?
Figyelt kérdés
Bárhogy is keresek a Google-ben, csak a Plázás förmedvényt találom, ami nekem nagyon nem bejövős az ottani emberek és légkör miatt. Úgy látom, az Uránia is bezárt. Egy Apollo nevűt találtam, de abban meg inkább drámák és művészfilmek mennek. Van olyan hely, ahol a mostani, hollywood-i filmeket meg lehet nézni, és nem Plázában van?2012. máj. 22. 10:45
2/3 anonim válasza:
Csak a pláza van (szerintem ez is normális mozi). Urániából koncert helyszín lett, a vászon megvan a hétvégén ott lehetett nézni a BL döntőt. Meg az Apollo van, de az artmozi, ilyen elvont művész filmek vannak.
3/3 anonim válasza:
Én is csak a plazáról tudok. Mi bajod van vele? Szerintem teljesen jó, az emberek is jó fejek (bár igaz, hogy nagy részük ismerősöm). Egy hibája van, hogy kinn van a világ másik végén, s faluról nem olyan vicces oda kiutazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!