Az normális, hogy ha szomorú, depressziós történetet, hírt olvasva, vagy hasonló videót, filmet látva egész nap rossz kedvű vagyok utána?
Figyelt kérdés
Túlságosan beleélem magam dolgokba azt hiszem.2012. máj. 13. 17:47
1/7 anonim válasza:
Az (illetve jobb kifejezés erre, hogy nem ritka), de nem egészséges.
2/7 anonim válasza:
Persze hogy normális. De minek olvasgatsz ilyeneket akkor?
3/7 anonim válasza:
valamennyire én is ilyen vagyok.... láttam egy balesetes videót, és elkezdtem sírni mikor vitték a halottaka...:)
4/7 anonim válasza:
Nem tudom mi a normális. De amúgy nem.
5/7 anonim válasza:
Szerintem normális.
Szerintem az nem normális, hogy sokan nézik ezeket a borzalmas filmeket, a tömény negatív híradókat, a hatásvadász Fókuszt, ami mindent felfúj, és meg sem rezdülnek.
Nem hiszem, hogy a környezeted ne lenne rád hatással!
Biztos érzékenyebb vagy az átlagnál, de ez szerintem normális.
6/7 anonim válasza:
Megfelelő szociális érzékenységgel birsz, semmi rossz nincs ebben, sőt, azt mutatja a helyes nevelést kaptad.
7/7 anonim válasza:
Szerintem kicsit túlzás. Ha a világ minden rossz történését magadra veszed, a saját és családod életét keseríted meg ezzel. Senki nem szereti a rosszkedvű, állandóan bánkódó embereket.
Nem az a baj, hogy empátia-készséged van (sőt, ez nagyon jó dolog!), de annak is megvan a helye és ideje.
Kicsit lazíts, és foglalkozz inkább magaddal, a saját életeddel, közvetlen környezettel. Nem kell mindent annyira "átérezni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!