Szerintetek ez igy normális vagy én túlzom el?
Van egy nagyon régi haverom(10éves),soha nem találkoztunk de telefonon tartottuk a kapcsolatot.2évig nem jelentkezett,de most irt egy smst amit a barátnője megtalált,felhivott meg smsbe kikérdezgetett.Kézségesen válaszoltam minden kérdésre nehogy a haveromnak ebből problémája legyen.Ő fiú én lány.A pasi állitólag sms-zett más lányokkal is nem barátság céljából.
Most jön az hogy én irhatok a haveromnak de úgy hogy azt a barátnője elolvashassa,ezt a barátnő mondta.
Kicsit berágtam ezen,mert ha irok üzit azt a haveromnak irom nem a nőjének.Szerintetek ebbe bele kellene mennem,mert jelemleg ott tartok hogy igy nem irok,bár nagyon sajnálom hogy igy elvesztem a haveromat.
szerintem normális
ha a pasi más lányokkal flörtölt,örüljön hogy kiskutyamód pincsizhet,nincs kivágva
Ezt a nő mondta hogy flörtöl,én ezt nem tudom igaz-e.Rám is ráfogta hogy a szeretője vagyok holott ez nem igaz,és most már a nő is tudja.
Azt mondta hogy a párja ne haverkodjon mert már családja van.Annyit kérdezett a párja tőlem hogy van-e már gyerekünk,ebből pattant ki a balhé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!