Nem normális az anyám, mit csináljak vele?
Bocs,hogy aggódsz érte.Legközelebb,ha tényleg bepánikol,hagyd ott.
Amúgy üdv a klubban,az én anyám sem normális.Már nem egyszer a képembe vágta,hogy nélkülem sokkal boldogabb lenne.Már egyre többször teszi ezt.Most meg ráadásul szokik le a cigiről és ilyenkor minden idegbetegségét rajtam vezeti le azért,hogy ne apámmal kelljen veszekedni.Már nagyon kezd vele megromlani a kapcsolatom,ezzel fog elüldözni magától.Pedig nagyon közel áll(t) hozzám.De már kezd elegem lenni belőle,végleg.
Nézegetem a kérdéseket és kezdek hálát adni az égnek, hogy nekem normális a családom. Őszintén sajnálom, hogy ilyen anya jutott neked. Nem vagy már kisgyerek, amúgy meg nyugodtan a szemébe mondhatod, hogy nem azért szült téged erre a világra, hogy állandóan beléd rúgjon, hanem hogy felneveljen és gondoskodjon rólad. Nincs más rokon akihez mehetnél, nagymama, unokatesók ilyesmi?
Amúgy ez a tartós munkanélküliség (vagy dolgozni nem akarás) eléggé megzakkantja az embert, úgy látszik ingerszegény környezetben van, mozdítsd ki otthonról, küldd el valami programra vagy hasonló.
Mellesleg a kutyában igaza van, a nagy telken tartott kutyának is jár a séta a szocializáció miatt, meg neki sem árt a környezetváltozás. Te is becsavarodnál, ha nem mehetnél el otthonról sehová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!