Testvérek közt szájrapuszi? Szerintetek normális? KÉPPEL
Szerintetek normális ha két testvér egymásnak szájrapuszit ad? Itt most nem az azonos korúakra értettem.. hanem ha a nagyobb testvér a még kicsi,bölcsibe járó gyereknek..
Tudom sokan csinálják,de gondolom vannak akiket ez zavar. TI hogyvagytok vele?
és itt egy kép:
NÁlunk nem szokás.
Nálad kérdező?
Egy kis érdekesség:A szájrapuszi nem erotikus töltetű tevékenység hanem akkor alakult ki amikor az ősidőben az anya megrágta az élelmet és a kicsi szájába adta közvetlen módon.
Zavaró?Inkább emberi
Nem gondolom hogy az etetésből származik a szájrapuszi mert akkor a csókolozás is innen jön?
De a kérdésre a válaszom: én sem tartom ezt jó dolognak ez egy olyan dolog amit szerelmesek tesznek!
Ahogy a képből kilehet venni,egy eltérő kultúrájú testvérpárról szól a kérdés...
Magyar családban ez nemszokás.
Nálunk nem szokás. De vannak pl. olyan külföldi ismerőseim, akiknél az a normális, hogy ha elköszönnek valakitől, nem két puszit adnak, hanem egy szájrapuszit. Úgy derült ki, hogy meglátogattak és automatikusan így búcsúztak, mi meg csak lestünk :)
Amúgy szerintem semmi gond nincs ezzel. Más kultúra, más kor, más szokások. Jókainál is van olyan jelenet, ahol az anyuka szájrapuszit ad a gyerekének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!