Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van az életetekben olyan...

Van az életetekben olyan ember, akire felnéztek?

Figyelt kérdés
Akár emberileg, akár szakmailag. Nem rajongásra gondolok, hanem őszinte, mély tiszteletre, olyan emberre, akire úgy tekintetek, mint egyfajta "irány adó"!

2012. máj. 17. 00:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Apósom és a második felesége. Harmonikusan és boldogan élnek, ténylegesen arra törekednek hogy a gyerekek megfelelően fejlődjenek, szinte tökéletes szülők. Bár én is ilyen lehetnék.

A másik ember akire felnézek, az a volt oktatóm. Olyan szenvedélyt senkiben nem láttam még a szakmában.

2012. máj. 17. 07:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen van. Régen még "rajongtam" érte, most már nagyon felnézek rá és becsülöm a munkáját. Valóra váltotta a legnagyobb álmát úgy hogy nem hagyta hogy lebeszéljék róla vagy eltántorítsák. Rengetegszer ki akartak szúrni vele de nem állt be a sorba és hagyta hogy szenvedtessék hanem kiállt magáért és mindenért amiért küzd. Nagyon nagyon becsülöm.
2012. máj. 22. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!