Hisztek abban, hogy ha két ember elválik egymástól, de összetartoznak akkor egyszer még úgyis egymásé lesznek?
Létezik, hogy most eltaszítottam valakit magam mellől, nem is ment a dolog köztünk most, mert talán éretlenek voltunk egy ilyen komoly kapcsolathoz, de később ez valamikor menni fog?
Ez nem töltött káposzta effektus, evvel ne gyertek. Csak elgondolkodtam ezen..
nekem meg az a tapasztalatom, hogy hiába akarom még egyszer a volt párommal, amikor elkezdjük pontosan ugyanazokat érzem, mint amikor együtt voltunk.
ezt váltja ki belőlem újra meg újra is.
nekem ez a tapasztalatom.
Nem.A megfogalmazás is bután hangzik.
Nem is töltött káposzta,hanem felmelegített.
hát ha választani kéne melyik a sz.rabb duma, akkor egyértelműen a káposztát. az még frissen se jó :D
viccet féretéve: igen, létezik.
de vannak negatív pl.-k is, ez nem mindig olyan romantikus:
ezt csinálta az exem, eltaszított maga mellől, éretlenek voltunk stb.
évek múlva megpróbáltuk, megint eltaszított.
letiltottam, de folyamat rólam célozgat, mások mondják. remélem, a saját érdekében nem fog többé keresni, mert nemcsakhogy utálom, de gyűlölöm. ha nem találkoztunk volna újra, legalább az a képem lenne róla, hogy fiatalok voltunk, nem sikerült, de azért nem rossz ember.
így viszont nem ez a véleményem.
köszi a válaszokat
nem áltatom magam, nem is akarok hinni semmiben, csak fura, mert mindig azt hittük egymásról, hogy a másik a tökéletes fél számunkra
most pedig ez történt. bonyolult a mi történetünk sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!