Van az életetekben olyan ember, akire felnéztek?
Figyelt kérdés
Akár emberileg, akár szakmailag. Nem rajongásra gondolok, hanem őszinte, mély tiszteletre, olyan emberre, akire úgy tekintetek, mint egyfajta "irány adó"!2012. máj. 17. 00:01
1/12 anonim válasza:
Van. Szerencsére. És minél többet szeretnék. Sokszor bizonyított nekem, van ami csak sok év múltán esett le, és tett fel olyan kérdéseket (gyerekkoromban), amiken még ma is rágódok. Erkölcsi dilemmákban kikérem a véleményét.
2/12 anonim válasza:
apukámra,keresztapámra,papámra, és az egyik ismerősömre így tekintek.
4/12 anonim válasza:
Egy van.Nála rafkósabbat még nem ismertem,ezt szeretem benne.
5/12 anonim válasza:
igen egy volt magyar irodalmat tanito tanaromra< nyugodjon bekeben)
Es a mostani legjobb baratomat. O libanoni. nehany dologban anyumra is fel tudok nezni, bar nem verszerinti es sok mindenben nagyon nagy hibakat kovetett el, de kitartasa es lelki ereje miatt felnezek ra.A gimis toritanarom egyikere, az egyetemen pedig az egyik oktatom szellemesege , tanitasi modszere, embersege miatt szinten le a kalappal.Mindegyiket peldaertekunek tartom sajat magam eletere nezve.
6/12 anonim válasza:
A páromra, a legjobb barátomra és egy zenészre(Nem rajongója vagyok. Tisztelem. ).
7/12 anonim válasza:
Anyukámra nagyon, régi angol és matektanáromra, hmm... más akire úgy nagyon felnéznék nincs. De sok embernek elismerem a képességeit és tisztelem őket.
8/12 anonim válasza:
van. a legjobb barátnőm és a nyelvtanárom. Olyan békés, harmónikus, boldog emberek, hogy a szeretet csakúgy árad szét belőlük. Folyton mosolyognak, nevetnek, semmi negatívum, semmi elégedetlenkedés vagy rossz szó a másik emberre. Önelfogadás, folyamatos önfejlesztés, szabadság. Rengeteget tanulnak. Csodálatos emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!