Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki, hogy nincs...

Szerintetek ciki, hogy nincs kocsim és jogsim? Párkapcsolati szempontból kérdezem.

Figyelt kérdés

30 éves férfi vagyok, idáig mindig halogattam a jogsi lerakását. Budapesten élek, saját lakásom van, jó állással, 2 diplomával is rendelkezem. Viszont azt vettem észre, hogy ez egyfajta elég komoly elvárás a lányoknál, hogy rendelkezz autóval, valahogy furán is néznek, amikor azt mondom, nincs kocsim.

Nem éreztem szükségét az autó fenntartásának. Nem spórolásból.. nem vagyok nagyon spórolós alkat:) Most viszont azt vettem észre, társkeresési-párkeresési szempontból elég nagy előnye van annak a férfinak, aki rendelkezik gépkocsival. Sőt, még a típusát is megnézik a nők..

Szóval segítsetek dönteni, legyen kocsi avagy ne legyen?:)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. máj. 15. 18:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

minden helyzetet foldrajzi helyen jol megkoll vizsgalni es bekell hajintani minden fajta embertipust

szangvinikus,kolerikus,melankoliskus,flegmatikus

2012. máj. 25. 16:38
 22/23 anonim válasza:
Lehet, hogy ezek a lányok csak azért furcsállják, hogy nincs kocsid, mert jómódú vagy. Mert egyébként egy Bp-en a belvárosban élő embernek minek kocsi? Én meg pont az autófüggőket nem bírom amúgy.
2012. júl. 2. 21:59
 23/23 anonim ***** válasza:

Üdv!

30 éves két diplomás férfiként csak el tudod dönteni, hogy kell-e a jogsi vagy nem. Ennyi idősen már kitapasztalhattad, mennyire számít párkapcsolati szempontból. Azért kíváncsi lennék, miért halogattad eddig és miért nem vágsz bele, ha ilyen jól állsz anyagilag. És hogy mik a fejlemények a kérdés feltevése óta :D

2012. okt. 2. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!