Szerintetek ciki, hogy nincs kocsim és jogsim? Párkapcsolati szempontból kérdezem.
30 éves férfi vagyok, idáig mindig halogattam a jogsi lerakását. Budapesten élek, saját lakásom van, jó állással, 2 diplomával is rendelkezem. Viszont azt vettem észre, hogy ez egyfajta elég komoly elvárás a lányoknál, hogy rendelkezz autóval, valahogy furán is néznek, amikor azt mondom, nincs kocsim.
Nem éreztem szükségét az autó fenntartásának. Nem spórolásból.. nem vagyok nagyon spórolós alkat:) Most viszont azt vettem észre, társkeresési-párkeresési szempontból elég nagy előnye van annak a férfinak, aki rendelkezik gépkocsival. Sőt, még a típusát is megnézik a nők..
Szóval segítsetek dönteni, legyen kocsi avagy ne legyen?:)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szánalmasak azok a nők, akik erre hajtanak, szóval ezért ne legyen autód.
Magad miatt érdemes viszont letenned a jogosítványt.
Ha egy nőnél ez elvárás és azért nem kezd veled, mert neked nincs, vagy van, de nem egy drága luxuskocsi, akkor az ilyen nő menjen a francba.
Magad miatt viszont érdemes. Sosem lehet tudni, mikor lesz rá szükséged.
Én nő vagyok, nincs jogsim, de nagyon szeretnék, csak nincs rá pénzünk. Főleg a kisfiúnk miatt jönne jól, ha lenne, mert nem lennénk másra utalva.
Amikor megismertem a férjemet, se jogsija, se kocsija nem volt. Még saját biciklije sem.:) Nálam nem az számított. Viszont ma már van jogsija és kocsink is volt egy ideig, de sajnos túl sokat kellett volna rákölteni, így leadtuk.
Szerintem egyáltalán nem ciki hogy nincs jogsid és kocsid, igaz hogy a te korodban eléggé gyakori már hogy valakinek kocsija van, de azok a libák akik azért minősítenek le, mert nincs kocsid azok annyit is érnek..:)Csak akkor vegyél kocsit ha te magad szeretnéd, ne pedig a nők miatt:)
Nekem azért van kocsim, mert elég autófanatikus vagyok, másrészt meg jelentős időt takarítok meg az utazással. A r*bancok úgy állnak hozzá hogy " de menő, van kocsija", az értelmesebb lányok meg nem a kocsit nézik, hanem azt gondolják hogy a gazdája elég érett és komoly ahhoz hogy forgalomba menjen és felelősségteljesen közlekedjen:)
20/F
Egyáltalán nem ciki. (Az én édesapámnak 40 évesen lett jogsija, csak úgy mondom.)
Az olyan nők, akik a kocsikra buknak, nem érdemelnek meg egy normális társat.
Ha nem szereted a kocsikat, nem kell!
a boldogsag egyik epitoeleme bizony a kocsi...
anelkul eleg erdeges lehet az elet,mivel nem kell jogsi
de 150 ezer forint mar mama) egy disztingvalt delceg sofor
ha van annyi felesleged ×´8 sima (liszt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!