Ciki aggódni a szeretteinkért?
Ha pl. balesetet szenved egy családtag vagy barát, vagy megbetegszik valaki, aki közel áll hozzád, és te aggódsz, az ciki??Elsősorban a fiatalok körében!Mert már hallottam sajnos olyanokról, hogy vki(egy lány)aggódott az apjáért,vagy egy másik lánynak meghalt a nagyapja.Mind a kettőt kinevették.Beszólogattak, hogy:" na mi van, hányzik a papaaa??" stb.Persze nem mindenki, de sokan, elsősorban fiúk, meg a "menő" lányok.Szerintem ez nem vicces.Én sajnos nagyon érzékeny vagyok,kicsit túlreagálom a dolgokat, képes vagyok bőgni(persze azért megpróbálom tartan magam) egy kartörés miatt,ha az pl.az egyik szülőmmel történt meg.
Nektek mi a véleményetek?Tényleg nem "illik" szomorkodni, esetleg sírni, pityeregni ilyenkor??Nem azt mondom, hogy egyfolytában hisztizni kell(mások előtt), de szerintem nem szabad elfolytani az érzéseinket.
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Erről jutott eszembe:
Bőg a tehén mert nincs kalap a fején! :D
elsőnek üzenem, olvassa el az utólsó mondatban az "értelmes" szót!!
másodiknak köszönöm, jól esik!!:)
ha távol van, és aggódok érte, azzal neki nem lesz könnyebb vagy jobb. anyum is folyton parázott ha buliba vagy koncertre mentem, én pedig igyekeztem ezt elbagatellizálni, hiszen azért tudok vigyázni magamra, és már majdnem nagykorú voltam.
történt olyan eset is, hogy a párom elég rossz állapotban jött haza egy buliból, és sipítozás helyett inkább segítettem neki. valamint körbetelefonáltam a haverjait, h jól lebaccam őket, amiért nem figyeltek rá, és nem kísérték haza, amikor látták, h nincs jó színben.
egyébként sem szeretem a családi gondjaimat kiteregetni, max a legközelebbi barátaimnak, mert bennük van empátia, és ha tudnak, akkor támogatnak.
aki kinevet valakit a szerette halála miatt, vagy hasonlót tesz, azt egy elegáns jobbegyenessel rendezném le, és onnantól a nem ismerem listán lenne a helye.
nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
4.válaszoló:pontosan olyan vagyok, mint te,aggódós, telefonálós tipús...Lehet, hogy ez zavaró, de nem tudok ellene tenni.
5.válaszoló: megértelek, lehet, nekem sem esne jól, ha folyton "zaklatnának".Sajnos apukámat pont ma érte baleset,megműtötték, kórházban van.A barátnőimnek elmondom, de ha pl.a suliban lettem volna, amikor megtudtam, hogy baleset érte, lehet, kicsit féltem volna, hogy kinevetnek.A fent említett lányokat nem a barátok nevették ki, csupán "kedves" iskolatársak, akiket csak látásból ismertek, de akkor is nagyon rosszul érintette őket.Mégegyszer köszönöm a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!