Van okom ilyen esetben aggódni, vagy bízzak a páromban?
Párom 27 éves, és új kolleganője érkezett. Nagyon csinos dekoratív kis csajszika, tegnap mutatott be neki. Kedves, aranyos és látszik rajta, hogy nem az a buta nőszemély. A lány 24 éves. Mondta párom, hogy örül neki mert jól eltudnak beszélgetni míg tart a munka, mert kereskedelemben dolgoznak és ott szoktak beszélgetni, gyorsabban telik a munkanap. Én 21 éves vagyok, még egyetemre járok, nem dolgozom, nem is vagyok az a tipikus de szép lány, viszont tudom hogy szeret engem a párom. 3 és fél éve vagyunk együtt, mindig ragaszkodott hozzám.
Felesleges aggódnom igaz? Nem is tudom miért tettem ki a kérdést, csak egy kicsit megijedtem az új lánytól.
Köszi ha válaszolsz.
Ha ennyi elég lenne arra, hogy a barátod megcsaljon, akkor a kapcsolatotok nem sokat ér.
Szerintem ne aggódj, mert ha elkezdesz féltékenykedni, bizalmatlan lenni, akkor AZ OK lesz arra, hogy a barátod elhagyjon, még ha a kolleganövel nem is kezd semmit.
Egy kapcsolatban a LEGFONTOSABB a kölcsönös bizalom.
igen igaz, a bizalom
sajnos kicsit önbizalomhiányos is vagyok, a lányt meg olyan szépnek látom :( evvel mindig problémáim voltak
pedig tudom, hogy szeret
ő maximálisan megbízik bennem, soha nem is csltam meg, nem is fogom
őszintén nem is csak a megcsalástól tartok hanem hogy felmerül benne hogy vajon az ő barátnője (én) miért nem olyan szép, dekoratív mint pl ő
de lehet ostoba gondolatok
Ha ennyitől félre lépne a párod és nem tudna ellen állni a csábításnak akkor annyit is ért az egész dolog köztetek.De ahogy az első válaszoló mondta jobb mindig résen lenni mert az ördög sosem alszik,persze fő a bizalom de azért én mindig résen vagyok...
Amúgy nem értem hogy minek mutogat be a kolléga nőjének???
Számomra ez is egy kicsit furcsa már nem azért az egy húszért...
én is be szoktam mutatni az új barátaimnak, 2 kolleganője a abrátnőm mert egy kerületben lakunk és a végén még találkoztunk is szabadidőnkben
ismerjük egymás családját is stbstb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!