Van okom ilyen esetben aggódni, vagy bízzak a páromban?
Párom 27 éves, és új kolleganője érkezett. Nagyon csinos dekoratív kis csajszika, tegnap mutatott be neki. Kedves, aranyos és látszik rajta, hogy nem az a buta nőszemély. A lány 24 éves. Mondta párom, hogy örül neki mert jól eltudnak beszélgetni míg tart a munka, mert kereskedelemben dolgoznak és ott szoktak beszélgetni, gyorsabban telik a munkanap. Én 21 éves vagyok, még egyetemre járok, nem dolgozom, nem is vagyok az a tipikus de szép lány, viszont tudom hogy szeret engem a párom. 3 és fél éve vagyunk együtt, mindig ragaszkodott hozzám.
Felesleges aggódnom igaz? Nem is tudom miért tettem ki a kérdést, csak egy kicsit megijedtem az új lánytól.
Köszi ha válaszolsz.
Szép nőket lát az utcán is. Nyugi!
A lány egyébként kapcsolatban van, vagy szingli?
Nem baj én ezt akkor sem értem bocsi,a munkahely az munka hely és semmi köze se a barátnőnek a munkahelyhez se a kollégának a barátnőhöz,ez egy két külön dologként kell kezelni,legalább is én a munkát a magán életemtől távol tartom hogy legalább ott legyen béke és nyugalom!
Nem tudom de én ilyet soha nem csináltam...
nem tudok róla, hogy lenne valakije
amúgy nap végén beszoktam menni munkahelyére olykor
ott azért bemutat az újaknak ha vannak
Ennyi erővel bárki és bármi miatt aggódhatnál.
Egy csomó szép nő van, akárkivel összefuthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!