Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet valakiért úgy aggódni,...

Lehet valakiért úgy aggódni, hogy egyátalán nem is ismerjük?

Figyelt kérdés
Azaz, nem beszéltünk még vele sosem, de mégis féltjük.
2012. febr. 20. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

szerintem lehet.

én pl. láttam egyszer hogy elütnek egy lányt, tudtam hogy gy egyetemre járunk ( mivel onnan jött ki ) előtte se utána nem láttam többet, de mégis kerestem az online híroldalakon, hogy mi lett vele, meg hogy jól van-e

2012. febr. 20. 13:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Pontosan, ilyenre gondoltam, hogy én ismerem, valószínűleg azért neki is van arról fogalma, hogy kivagyok, soha nem találkoztunk élőbe, de pl: Írok neki facebookon, így tudja, hogy ismerem, és így néz szerint tudja ki vagyok (Bár lehet ha megkérdeznék tőle nem tudná) Köszönöm, hogy válaszoltál:)
2012. febr. 20. 13:37
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Nemrég egy kedves nő ismerősöm barátnője miatt aggódtam, akit még soha nem láttam és sajnos már nem is fogok. Váratlanul került be a kórházba tüdőgyulladással, majd ott kapott valami fertőzést és mély altatásban feküdt ott hetekig. Mivel az ismerősöm mindig mesélte a fejleményeket, már komolyan én is elkezdtem aggódni, majd amikor közölte a halálhírét, elsírtam magam.
2012. febr. 20. 14:14
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
Én nem tudok. Még a rokonaim közül sem mindenkiért.
2012. febr. 20. 14:18
 5/7 anonim ***** válasza:
64%
Én is tudok aggódni mindenkiért, ha úgyérzem még sírok is.
2012. febr. 20. 14:36
 6/7 A kérdező kommentje:
: ) Köszönöm, hogy válaszoltatok! Akkor ez normális, hogy aggódunk még a nem beszélőviszonyú ember társainkért is! : )
2012. febr. 20. 14:51
 7/7 A kérdező kommentje:

'Én nem tudok. Még a rokonaim közül sem mindenkiért.'

Van mikor rokonért azért nem, mert nem adott jót, ezért nem sajnáljuk, de ha viszont egy olyan személy, akiről hallunk, jót hallunk, esetleg képei alapján azt gondoljuk, hogy 'Nem lehet igaz, hogy meghalt' volt már ilyen nálam is

2012. febr. 20. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!