Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki, hogy nincs...

Szerintetek ciki, hogy nincs kocsim és jogsim? Párkapcsolati szempontból kérdezem.

Figyelt kérdés

30 éves férfi vagyok, idáig mindig halogattam a jogsi lerakását. Budapesten élek, saját lakásom van, jó állással, 2 diplomával is rendelkezem. Viszont azt vettem észre, hogy ez egyfajta elég komoly elvárás a lányoknál, hogy rendelkezz autóval, valahogy furán is néznek, amikor azt mondom, nincs kocsim.

Nem éreztem szükségét az autó fenntartásának. Nem spórolásból.. nem vagyok nagyon spórolós alkat:) Most viszont azt vettem észre, társkeresési-párkeresési szempontból elég nagy előnye van annak a férfinak, aki rendelkezik gépkocsival. Sőt, még a típusát is megnézik a nők..

Szóval segítsetek dönteni, legyen kocsi avagy ne legyen?:)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. máj. 15. 18:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
Nekem van autóm, mégsem vártam el soha senkitől, hogy neki is legyen.
2012. máj. 15. 19:58
 12/23 anonim ***** válasza:
4%

hat a no biztos nem akar csufot uzni magabol hogy szakado esobe a vilamoson kell a Mixelt polgarok koreben csatangolni, meg se zene , budos, sikoly

ertitek e a metaforat...

2012. máj. 15. 20:23
 13/23 anonim ***** válasza:
92%

Hát én telibe lesz*rom, hogy aki nekem tetszik, annak van-e autója és jogsija.

Nem ettől leszel kemény csávó.

A k*rvák véleményére meg nem kell adni - még bakker, milyen a márkája a kocsinak.

2012. máj. 16. 21:13
 14/23 anonim ***** válasza:
51%
Érdekes, az én barátnőimet sohasem zavarta, hogy nincs jogosítványom. Valahogy megelégedtek Arthurral, a sofőrrel is.
2012. máj. 23. 12:14
 15/23 anonim ***** válasza:
4%

akinek nincs jogositvanya a kocsira az igyis ugyis balek, hacsak nincs sofor mint ahogy a kolega irta.....

mert ha fontos uzletre kell menni es a csendorok lecsapolnak asztradan millio ide vagy oda, eleg sok a birsag

a legtistab lemegoldas a csofor..

de ha valaki szegeny annak se kocsija se jogsija es az sajnalatra melto

a nok tobnyire nem akarnak csufot uzni magukbol hogy a viztol kiverve kajtatnak egy Balek sraccal varosrol varosra buszmegallorol vonatmegalora mint a csorok

2012. máj. 23. 17:29
 16/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Nos, nem vagyok szegény, sőt! Jómódúnak számítok, saját lakásomban élek, mindenből a legjobbat veszem, legyen az öltözködés, műszaki cikkek vagy élelmiszer..

2012. máj. 23. 19:57
 17/23 anonim ***** válasza:
42%

akkor te azt hogy nincs jogsid ezzel ellensulyozhatot

de egy jo auto akkor is az alapokhoz tartozik

jo erzes egy jo asszonynak kiszallani az otobol a presszo elott erted

2012. máj. 24. 19:13
 18/23 A kérdező kommentje:
Ó, te valamit nagyon nem értesz..
2012. máj. 24. 19:16
 19/23 anonim ***** válasza:

Repondre, te Isten barma! Komolyan ekkora gyökér vagy, vagy játszod az agyad?

NE VÁLASZOLJ, KÖLTŐI KÉRDÉS VOLT!

2012. máj. 24. 21:32
 20/23 anonim ***** válasza:

nem ertem nincs a gyakorikerdesekenittt semmi koltoi kerdes

o kerdezet a dolgunk hogy valaszoljunk nem?

nagy kerdes ez maskulombe

es kell hozza jo par heta mig megszulethet az helyes elo alternativa a valaszolasban

en szivesen ataragom magam rajta minden nap csak sajnos par percet enged meg az eletem

igyhat ephióogy kivillan az ego mar megis szunik az aram a taplalas

2012. máj. 25. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!