Szerintetek ciki, hogy nincs kocsim és jogsim? Párkapcsolati szempontból kérdezem.
30 éves férfi vagyok, idáig mindig halogattam a jogsi lerakását. Budapesten élek, saját lakásom van, jó állással, 2 diplomával is rendelkezem. Viszont azt vettem észre, hogy ez egyfajta elég komoly elvárás a lányoknál, hogy rendelkezz autóval, valahogy furán is néznek, amikor azt mondom, nincs kocsim.
Nem éreztem szükségét az autó fenntartásának. Nem spórolásból.. nem vagyok nagyon spórolós alkat:) Most viszont azt vettem észre, társkeresési-párkeresési szempontból elég nagy előnye van annak a férfinak, aki rendelkezik gépkocsival. Sőt, még a típusát is megnézik a nők..
Szóval segítsetek dönteni, legyen kocsi avagy ne legyen?:)
Előre is köszönöm a válaszokat!
hat a no biztos nem akar csufot uzni magabol hogy szakado esobe a vilamoson kell a Mixelt polgarok koreben csatangolni, meg se zene , budos, sikoly
ertitek e a metaforat...
Hát én telibe lesz*rom, hogy aki nekem tetszik, annak van-e autója és jogsija.
Nem ettől leszel kemény csávó.
A k*rvák véleményére meg nem kell adni - még bakker, milyen a márkája a kocsinak.
akinek nincs jogositvanya a kocsira az igyis ugyis balek, hacsak nincs sofor mint ahogy a kolega irta.....
mert ha fontos uzletre kell menni es a csendorok lecsapolnak asztradan millio ide vagy oda, eleg sok a birsag
a legtistab lemegoldas a csofor..
de ha valaki szegeny annak se kocsija se jogsija es az sajnalatra melto
a nok tobnyire nem akarnak csufot uzni magukbol hogy a viztol kiverve kajtatnak egy Balek sraccal varosrol varosra buszmegallorol vonatmegalora mint a csorok
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Nos, nem vagyok szegény, sőt! Jómódúnak számítok, saját lakásomban élek, mindenből a legjobbat veszem, legyen az öltözködés, műszaki cikkek vagy élelmiszer..
akkor te azt hogy nincs jogsid ezzel ellensulyozhatot
de egy jo auto akkor is az alapokhoz tartozik
jo erzes egy jo asszonynak kiszallani az otobol a presszo elott erted
Repondre, te Isten barma! Komolyan ekkora gyökér vagy, vagy játszod az agyad?
NE VÁLASZOLJ, KÖLTŐI KÉRDÉS VOLT!
nem ertem nincs a gyakorikerdesekenittt semmi koltoi kerdes
o kerdezet a dolgunk hogy valaszoljunk nem?
nagy kerdes ez maskulombe
es kell hozza jo par heta mig megszulethet az helyes elo alternativa a valaszolasban
en szivesen ataragom magam rajta minden nap csak sajnos par percet enged meg az eletem
igyhat ephióogy kivillan az ego mar megis szunik az aram a taplalas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!