Melyik kategóriába sorolod a családod: nagyon gazdag, gazdag, jól élünk, szegény, nagyon szegény?
Figyelt kérdés
Hányan dolgoznak a családban?2012. máj. 15. 18:01
2/26 anonim válasza:
Nem halunk éhen, de vannak anyagi gondjaink.
Viszont hál istennek ritka összetartó család vagyunk, szóval nem félek.
3/26 anonim válasza:
Jól élünk. Mindenki dolgozik, húgomat (17) kivéve, és én (21) is csak amolyan "diákmunkát" végzek. Már nem lakom otthon, de ha kérek pénzt, kapok.
4/26 anonim válasza:
Jól élünk. Mind a négyen családi vállalkozásainkban dolgozunk, bár az enyém most befuccsol...
5/26 anonim válasza:
Na ezt nem tudom megmondani, sok féle emberrel találkozom, valamikor úgy érzem gazdagok vagyunk, valamikor pedig, hogy milyen szegények.ViszonyÍtás kérdése, most több vagyonunk van, mint volt 4 éve, viszont kevesebbet keresünk.
6/26 anonim válasza:
Jól élünk. Mindketten dolgozunk, plusz van egy másodállásunk (webáruház).
7/26 anonim válasza:
Magyar viszonylatban nagyon gazdagnak számítunk, de norvég viszonylatban (ahol élünk): jól élünk.
8/26 anonim válasza:
Jómódú-gazdag.Nem vagyunk piszkosul gazdagok mint mondjuk a politikusok de gazdagok vagyunk.
230 négyzetméteres házunk van , 2 kocsi ,vállalkozás , nekem külön kocsi , jövőre kapok lakást is.
Saját vállalkozásunk van , én is ott dolgozok.Jövőre kezdek egyetemet levelezős szakon.
Évi 1 síelés , 1 tengerparti nyaralás 1 kirándulás külföldön , belföldön sok wellness és kirándulás.
9/26 anonim válasza:
Nem élünk jól, de annyira szegények sem vagyunk. Inkább úgy mondanám, hogy érdekes..nagyon szép ruháim vannak, táskák, de átlagos házunk van, kocsink nincs, nem költünk luxus kajákra, ritkán megyünk külföldre. 2-en dolgozunk (én és anyám), igazából mi magunkra költjük a pénzt és minden máson spórolunk.
10/26 anonim válasza:
Eddig viszonylag jól éltünk, bár most nem tudom, mi lesz, szüleim fizetése drasztikusan csökkent és előreláthatóan csak csökkenni fog; ellenben öcsém tandíja emelkedik. Mi hárman dolgozunk, de amit én keresek (ösztöndíj), az nem megy közösbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!