Szerintetek létezik férfi és nő között, csak barátság?
Egy ideig biztosan......aztán az egyik elkezd többet érezni lelkileg, vagy fizikailag, vagy épp a másik. Vagy egyiknek lesz kapcsolata, akkor aztán már pláne jönnek a gondok, mert vagy az egyik fél új csaja/pasija neheztel a barátság miatt, vagy a másik fél csak így érzi, hogy a kapcsolat miatt a barátjának kevesebb ideje jut rá (ami megjegyzem természetes), szóval jönnek a súrlódások, gyanúsítgatások. Nekem ez a tapasztalatom, pdeig volt már jónéhány fiú legjobb barátom. Ja, olyan is volt, akivel azért szakadt meg a dolog, mert vidékre ment tanulni. 6 éve volt nagyon jó barátom, de a koleszben fiú haverjai lettek és velük töltött minden napot, ha hazajött, akkor meg szintén fiú társasággal, mert rájött hogy az mennyivel bulibb talán, nem tudom..
Ja, egy szintén nagyon jó fiú barátom volt még, akivel sokmindent meg tudtam beszélni, együtt jártunk edzeni, stb., ez 10 éve volt. Azóta már a férjem és van egy fiunk is.
Igen.
Aki nem képes rá, azzal nem tudom, mi baj van.
Legjobb barátom fiú. Erről ennyit...
21/L
Szerintem létezik.
Csak túl kell lépni a vágyakon, és úgy tekinteni a másikra, mint emberre, nem nőre/férfire. Sőt, én azt nevezném barátságnak "csak" nélkül, és a másik elé tenném a "csak"-ot.
Az egyik legviccesebb kérdés, amit újra és újra feltesznek.
És a sok zseni büszkén írja a választ, hogy "nem létezik". Pedig ezt az állítást egyetlen ellenpélda is cáfolja. Tehát akkor is nyilvánvaló ökörség lenne azt mondani, hogy nem létezik, ha nem lenne rengeteg ellenpélda (az én ismeretségi körömből is egy csomó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!