Kamaszkorban létezik fiú-lány barátság?
A lányom és a szomszédom gyermeke elég jóban vannak.Együtt mennek szinte mindehova.Vajon létezhet tényleg barátság,vagy több is van köztük?
A lányom 15,a fiú 16.
Szerintem van barátság fiú és lány között!
Én is sok fiúval jóban vagyok.Sok mindent megbeszélünk,jól elvagyunk.De egyikkel sincs komolyabb dolog a barátságnál.
15/L
Szerintem nem létezik. Minimum egyikük előbb-utóbb szerelmes lesz a másikba, vagy legalábbis megkívánja testileg.
Még akkor is necces a fiú-lány barátság, ha mindkét félnek van stabil párkapcsolata. Láttam már ilyet épp eleget.
Hogy most több van-e köztük? Ki tudja. De hogy több lesz köztük, az szinte borítékolható.
Ezt csak ők tudhatják.
Lehetséges barátság, és ha rendes a fiú, akkor hagy lógjon vele :)
Létezni létezik, de szinte 100%-ra viszem, hogy a fiú ha tehetné többet is csinálna a lányoddal, mint elkísérné...
Sajnos, vagy nem sajnos, így működik(működünk?).
Nekem 14 éves korom óta van egy legjobb barátom,aki mellesleg az ellenkező nem táborát képviseli.Most 21 évesek vagyunk mind a ketten,és soha,de tényleg soha nem merült fel semmi több(nekem is komoly kapcsolatom van,neki is).simán ittalszik nálunk egy ágyban a kedvesemmel és velem,és senkit nem zavar a helyzet.
Szóval igen,létezhet,de azért az esetek 99°%-ában többről van szó,például az egyik barátnőm is évekig így volt egy sráccal,mint én,aztán a srác sok év után szerelmet vallott neki...ciki.
Igen, létezhet.
Nekem is rengeteg fiú barátom volt kamasz korban és egyikünk fejében sem fordult meg, hogy több is legyen. (most is van)
És ez biztos, mert elég molett vagyok, nem voltam az esetük soha,, ők se nekem, de attól még nagyon jó barátok voltunk, együtt szórakoztunk, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!